in

VEZI VIDEO – Șocant! Ce au găsit polițiștii britanici într-un camion românesc imediat după atentatele de la Bruxelles

Nu mai puțin de 26 de imigranți au încercat să intre ilegal în UK într-un tir cu numere românești. Acest lucru s-a întâmplat miercuri, 23 martie, la numai o zi după atacurile teroriste din capitala Belgiei.

 

 

Potrivit Daily Mail, 26  de persoane, dintre care 25 de adulți și un copil au fost găsiți în Canterbury, Kent, în spatele unui camion frigorific cu numere românești. Potrivit autorităților, autovehiculul cu numere românești, de Sibiu, venea din Spania și transporta ardei în valoare de 25.000 de lire sterline.

 

Potrivit The Sun, tirul lucra pentru compania de fructe și legume Gomez, din Spania. Un reprezentant al companiei, Jim Parmenter, a declarat că a pierdut produse de peste 80.000 de lire sterline din cauza refugiaților. El a declarat că echipa sa a auzit zgomote ce veneau din spatele tirului în momentul în are a ajuns în parcare. 

„Nu am deschis ușile, doar am contactat autoritățile”, a declarat el. Parmenter a mai spus că este al treilea incident de acest fel din ultimele luni trei luni.

 

Potrivit autorităților, imigranții sunt din Orientul Mijlociu și Africa de Nord și nu se știe în ce condiții au ajuns în spatele camionului românesc. Una dintre femei a leșinat și a fost dusă la spital, mai scrie Daily Mail.

 

Alți 26 de imigranți iranieni și irakieni au fost descoperiți într-un camion ce venea din Franța, pe 21 martie, în Dartford, Kent.

 

Toți au fost reținuți de autorități sub suspiciunea de trecere frauduloasă a frontierei în Marea Britanie.

UKIP: Bombele de la Bruxelles – consecința libertății de circulație din UE

VIDEO – Mărturie înfricoșătoare despre Jungla din Calais: „atacă copii şi elevii pe drumul spre şcoală”

Firmele românești de transport primesc amenzi din cauza refugiaților de la Calais

Preşedintele Consiliului European către refugiați: “Nu mai veniţi în Europa!”

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Atacatorii de la Bruxelles pregăteau un război atomic

Iohannis i-a asigurat pe turci că megamoscheea de la București va fi ridicată