in

VIDEO – Suporter al West Ham United se dezlănțuie împotriva românilor: „Ne-au bătut niște țărani de la «Astra f…ing GUGU!»”

Un suporter al echipei de fotbal West Ham United se revoltă în fața camerei filmat după ce echipa sa favorită a mâncat bătaie de la Astra Giurgiu în Europa League.

West Ham a fost scoasă din competiție pentru al doilea an la rând de mult mai puțin cunoscuta formație din sudul României, ceea ce a provocat o adevărată criză de nervi suporterului englez. Acesta începe să înjure, exclamând că echipa sa este o „adunătură de aroganți nenorociți de doi bani” și o „rușine”.

 

„Nu am putut înscrie împotriva unei grămezi nenorocite de țărani români. Astra f… ing Gugu! Este o rușine! Sunt dezgustat, amice”, a exclamat suporterul.

Clipul cu suporterul revoltat a făcut zeci de mii de vizualizări pe canalul de youtube al echipei West Ham United, mulți dintre vizitatori criticând atitudinea sa față de echipa românească.


 

Unii i-au spus că dezonorează fotbalul englez.

Englezii se isterizează după ce Prințul George a fost înjurat pe Facebook

Audio – Ambasadorul Mihalache, limbaj de cartier: „Du-te dracu, de unde știi tu că-s umiliți (românii din Marea Britanie – n.red.)?

Comportament de golan. Un fotbalist britanic a înjurat o româncă supărat că pierdea la „păcănele”

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Pui pe sticlă cu garnitură de ciuperci şi cartofi

Români la Londra, despre viața după Brexit: „Am început să fim priviți cu coada ochiului”