in

Violențe la Londra în timpul unei manifestații pro-Palestina. A participat și fostul lider laburist Jeremy Corbyn

Violențe au izbucnit ieri, 11 mai, la Londra, în timp ce protestatarii pro-palestinieni s-au confruntat cu poliția în timpul unei demonstrații împotriva conflictului din Orientul Mijlociu.

Zeci de persoane, inclusiv zece copii, au fost uciși cu o noapte înainte, în timp ce Israelul și Hamas au declanșat atacuri cu rachete, Consiliul de Securitate al ONU urmând să se întâlnească astăzi pentru a discuta despre criză.

Activiștii care fluturau steaguri, bannere și pancarte, cu mesaje inclusiv „Hands Off Jerusalem”, au luat cu asalt străzile capitalei britanice pentru a cere încetarea ostilităților.

Fostul lider laburist Jeremy Corbyn a fost și el prezent, adresându-se miilor de manifestanți care s-au adunat în oraș, arată Daily Mail.

Tensiunile au izbucnit atunci când poliția a încercat să escorteze un mic grup de contramanifestanți pro-israelieni.

Proteste de amploare în Londra împotriva pașapoartelor COVID. „Sunteți controlați!”

La un moment dat, un manifestant care se aruncă în mod deliberat asupra a doi contra-protestatari.

Demonstrația de la Londra, care a avut loc în apropierea reședinței primului ministru din Downing Street, a atras mii de oameni, în urma protestelor recente din Ierusalim, împotriva evacuării palestinienilor din Sheikh Jarrah.

Oficialii din Gaza au declarat că 32 de palestinieni – inclusiv zece copii – au fost uciși în ultimele ciocniri.

Armata israeliană a susținut că cel puțin 16 dintre morți erau militanți, în timp ce șapte decese au fost atribuite aceleiași familii, inclusiv trei copii.

În Israel, trei femei au fost ucise – una de 60 și alta de 80 de ani – în timpul atacurilor cu rachete Hamas iar o a treia victimă în vârstă de 50 a fost omorâtă marți seară, când o rachetă a lovit o clădire din suburbia Rishon Lezion din Tel Aviv .

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

franciză Fantastic Services

Poți avea propria ta afacere cu franciza Fantastic Services. Subvenții de până la 5.000 de lire sterline

Acțiune fără precedent în Londra. Poliția a confiscat sute de arme albe și a arestat aproape 1.000 de persoane