in

Vremuri grele pentru Majestatea Sa. Regina concediază 380 de supuși de la Palatul Buckingham


Palatul Buckingham va tăia anul acesta 380 de locuri de muncă temporare, din cauza pandemiei de COVID-19,  a declarat vineri, 22 mai, o purtătoare de cuvânt a Royal Collection Trust, potrivit DPA.

Royal Collection Trust gestionează castelele și operele de artă deținute de casa regală britanică, scrie agerpres.ro.

Toți angajații afectați au primit o ofertă de angajare pentru anul următor, a mai spus purtătoarea de cuvânt.

Reședința oficială din Londra a Reginei Elisabeta a II-a își deschide porțile în mod normal pentru vizitatori timp de trei luni, în fiecare vară, în timp ce suverana Regatului Unit locuiește la reședința sa de vară Balmoral, din Scoția.

Palatele regale, fără milioanele de turiști. Câte milioane de lire sterline pierde Regina Marii Britanii din cauza restricțiilor

Sute de persoane sunt angajate în acest scop, de exemplu să verifice bilete, să facă tururi ghidate și să vândă suveniruri.

Potrivit purtătoarei de cuvânt, majoritatea acestor angajați sunt pensionari și studenți care câștigă în medie circa 2.000 de lire sterline (2.435 de dolari) pe lună.

În 2018, peste 570.000 de persoane au vizitat Palatul Buckingham, însă din cauza pandemiei de coronavirus deschiderea a fost anulată anul acesta.

Decretul de relansare: bonus de 1.000 de euro pentru îngrijitoare și lucrători casnici. Iată cum se poate obține
Coronavirusul l-a distrus într-o lună de intubare. „Mă gândeam că sunt tânăr și că nu mă va atinge”

Cine intră în Marea Britanie stă 14 zile în carantină. De când se aplică măsura guvernului britanic și ce riscă cei care o încalcă