in

Ăsta-i DORUL! MoneyGram se mândrește că poate sprijini următoarea generație de fotbaliști de la Eagles Football Academy


Fidelă motto-ului Ăsta-i DORUL ™, compania joacă un rol activ în sprijinirea comunității românesti iubitoare de fotbal.



MoneyGram este sponsorul principal al Eagles Academy, care nu numai că sprijină tinerii fotbaliști, ci oferă posibilitatea că părinții, antrenorii și susținătorii echipelor să se întâlnească și să împărtășească experiențe și idei – pentru că fotbalul are puterea de a uni!

Eagles Academy este o academie românească de fotbal din Londra. 10 echipe cu membri în vârstă de 6-17 ani se antrenează regulat aici și concurează cu alte echipe în turnee la nivel european. MoneyGram se mândrește că poate sprijini următoarea generație de fotbaliști.

De puțin timp, logo-ul MoneyGram a fost adăugat pe tricourile jucătorilor, de asemenea compania oferă premii în bani în cadrul Academiei. MoneyGram se bucură că poate ajuta mulți tineri fotbaliști să ajungă mai aproape de visul unei frumoase cariere în fotbal.

Go, Eagles

MoneyGram, al doilea mare furnizor la nivel mondial de transferuri internaționale de bani, pune la dispoziția românilor din Anglia o ofertă variată de servicii. Descoperă cum poți trimite bani în România: MoneyGram.co.uk/myway

Eagles Football Academy a prezentat loturile de jucători pentru sezonul 2018-2019. Principala realizare: Grupa U23 înscrisă în campionatul englez




Londra. Protest uriaș împotriva Brexit. Peste jumătate de milion de oameni, în stradă

Primarul Londrei, Sadiq Khan: „Partidul Laburist se va opune acordului privind Brexitul”