in

Acordeonistul problemă s-a întors în Ely

Mai mulți proprietari de magazine din centrul localității Ely, Cambridgeshire, spun că sunt terorizați, din nou, de un acordeonist despre care afirmă că este român.Acesta a revenit în oraș, după mai bine de un an.

Patronii se plâng de faptul că artistul stradal cântă aceleași tonuri monotone, pe care le repetă la nesfârșit, ceea ce le face ziua un calvar. Ei au spus că au făcut numeroase plângeri la Consiliul regional Cambridgeshire. Unul dintre proprietari a declarat că este rușinos că acordeonistul este atât de sărac și că trebuie să își câștige existența, dar că trebuie să facă altceva pentru asta.

Un altul a spus că omul îi deranjează clienții. Un patron de magazin a spus că ar trebui ca autoritățile să îi interzică acordeonistului să mai cânte în centrul orașului, pentru ca acesta să nu mai enerveze pe nimeni. Artistul ambulant a trăit o vreme, alături de o femeie și de un tânăr, într-un cort improvizat în Jubilee Gardens, un parc din mijlocul localității. Ei au fost mutați de acolo, vara trecută, de autorități, iar în prezent nu se știe unde trăiesc.

MM

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Un traficant de droguri a ajuns după gratii în Marea Britanie

Un deţinut român a fost omorât în bătaie de doi poliţişti ungari