in

Ce-a pățit fiica lui Cornel Palade după ce s-a mutat la Londra: „Am fost dată afară”

Ada Palade s-a mutat la Londra, iată de ce – Fiica lui Cornel Palade, Ada, povestește peripețiile prin care a trecut după câteva luni după ce s-a mutat la Londra: «Am fost dată afară pe străzi».

Ada Palade s-a mutat la Londra

Fiica lui Cornel Palade, Ada, a ales de câțiva ani să se mute din România, stabilindu-se în Anglia, scrie click.ro. Tânăra a plecat pentru o viață mai bună, însă la Londra nu i-a fost ușor.

A povestit pe pagina personală de Facebook un incident care a lăsat-o cu gust amar.

După 6 luni după ce a ajuns la Londra, a fost dată afară din casă, cu tot cu haine și alte bunuri.

Vă mai aduceți aminte de gemenele Monica și Gabriela care au cucerit Anglia? Cheeky Girls s-au întors cu un nou single

„S-ar putea ca mulți să mă urască pentru ceea ce spun și să mă judece pentru ceea ce sunt, dar am ajuns în punctul în care nu îmi mai pasă ce spun alții.

Am plecat din România în urmă cu aproape 3 ani, mi-am părăsit familia pentru visul meu, gândindu-mă că voi avea prieteni adevărați, care să mă susțină. Credeam că acești oameni cred în mine, mă iubesc, dar se pare că cel mai important lucru era chiria pentru ei…

6 luni după ce m-am întors la Londra, am fost dată afară pe stradă. Apoi am rugat o altă persoană (să mă ajute n.r) și din nou m-am înșelat, am fost dată afară din nou pe străzi fără niciun motiv întemeiat.”, și-a început Ada Palade povestea.

Un tânăr ieșean a ajuns artist în Londra: „Este nevoie de foarte multă muncă și dedicație”

Revoltă la adresa României

Ada Palade s-a mutat la Londra – Ada Palade a continuat cu un mesaj de revoltă la adresa României, susținând că este o țară coruptă, în care a fost abuzată și tratată josnic, explicând că și tatăl său s-a lovit de rele tratamente, de-a lungul timpului. „Prostia și prostituția sunt ridicate în slăvi” în România, a mai spus tânăra, care a explicat de ce a ales să se mute în altă țară.

„Mi-am părăsit familia și țara natală din cauza mentalității, a misoginiei și sexismului și a faptului că nu pot lucra într-un mediu în care prostia și prostituția sunt ridicate în slăvi.

Am plecat pentru că l-am văzut pe tatăl meu fiind disprețuit de oameni cărora le lipsește respectul și moralitatea. Am plecat pentru că am fost supusă abuzului în țara mea.

Am muncit pe rupte încă din copilărie pentru ca țara mea să mă trateze ca pe un gunoi atunci când mi s-au întâmplat acele lucruri rele. (..)

Am fost agresată în mijlocul străzii de un șofer nenorocit de autobuz și nimeni nu a făcut nimic, poliția e cumpărată de Guvern.

Mă bucur atât de mult că sunt departe de acel Tărâm al Nimănui. România nu m-a tratat niciodată ca pe copilul ei. Am atât de multe lucruri de spus. M-am săturat să îmi țin gura închisă în legătură cu stilul de viață degradant și corupția care e în România.”, a mai spus fiica lui Cornel Palade, în mesajul său de revoltă.

Cătălin Botezatu și-a deschis un magazin la Londra

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 5]

Elizabeth Line: O nouă linie de tren s-a deschis la Londra. Oamenii au stat la coadă de la miezul nopții

Prințul Charles vine în România

Prințul Charles vizitează România, se întâlnește cu Iohannis și Familia Regală