in

Andreea nu și-a putut realiza visul de a ajunge acasă. A murit în Marea Britanie, doborâtă de o boală incurabilă

Andreea, românca de 33 de ani, din Marea Britanie care dorea să se întoarcă acasă și să moară înconjurată de cei dragi, s-a stins din viață înainte de a-și vedea visul împlinit.

Andreea fusese diagnosticată cu cancer în ultima fază, și nu și-a mai văzut visul cu ochii: acela de a muri acasă, înconjurată de cei dragi.

Tânăra s-a stins din viață, joi, 21 ianuarie, la ora 16.00, în Marea Britanie, scrie Ziarul de Iași.

Organizația neguvernamentală, care s-a ocupat de cazul său și i-a făcut publică povestea, va folosi banii care s-au strâns pentru efectuarea tuturor formalităților de repatriere funerară și pentru toate serviciile funerare necesar.

O tânără româncă grav bolnavă din Marea Britanie are un mesaj sfâșietor: „Vreau să mor acasă!”

Andreea se va întoarce acasă, dar din păcate nu așa cum și-a dorit.


Știind că mai are puțin de trăit, după ce un cancer care a recidivat i-a furat și ultima speranță de a se mai bucura de viață, ultima dorință a Andreei era să moară acasă și să își vadă părinții pentru ultima dată.

O asociație nonguvernamentală s-a implicat în cazul său și a încercat repatrierea tinerei în țară. Pe pagina de Facebook, reprezentanții ONG-ului au spus povestea tinerei, care a plecat în Marea Britanie în căutarea unei vieți mai bune.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Noua ambasadoare a României la Londra, acreditată de președintele Iohannis. Fostul ambasador, Dan Mihalache, a fost acreditat în Cipru

Majoritatea muzeelor din Marea Britanie s-ar putea închide. „Acest ultim lockdown este o lovitură dură”