in

Avocatul român Remus Robu strânge bani pentru persoanele accidentate la coloanăEchipa de ciclism a Levenes Solicitors din Londra, din care face parte și avocatul român Remus Robu se pregătește să strângă bani pentru Asociația persoanelor care au suferit accidente de coloană.

Avocații Remus Robu și Isidoro Bonilla vor participa la Turul Transilvaniei al Asociației persoanelor accidentate la coloană, în luna mai.

Potrivit levenes.co.uk, niciunul dintre cei doi avocați nu a participat la nici o provocare de genul acesta, dar ei au declarat că au fost inspirați de ultima etapă a concursului La Vuelta de Espana, din luna septembrie a anului trecut, de la Madrid, pe care au văzut-o în direct.

Remus Robu a mărturisit că se antrenează din greu pentru a face față munților din România.

Românul a mai spus că este mândru că face parte dintr-un astfel eveniment caritabil chiar în țara sa natală și pentru o cauză nobilă care are legături strânse cu munca sa de zi cu zi.

Isidoro este spaniol și așteaptă cu nerăbdare să pedaleze prin peisajul spectaculos al Munților Transilvaniei.

Pe lângă strângerea de fonduri pentru Asociația pentru persoanele accidentate la coloană, cei doi speră, de asemenea, să sporească gradul de conștientizare a ceea ce se poate face pentru a ajuta persoanele care trebuie să se adapteze unei vieți după o leziune a măduvei spinării.

Alături de cei doi se află și avocatul Tim Beasley, care va strânge, de asemenea, bani pentruaceeași asociație. Tim va pleca în luna iunie, pe bicicletă într-un tur al Franței, de la Calais până pe coasta mediteraneană.

Remus Robu face parte din echipa Levenes de 15 avocați care acționează pentru clienți cu leziuni grave, inclusiv leziuni ale măduvei spinării.

Echipa de ciclism a Levenes vă invită să faceți donații pentru Asociația persoanelor accidentate la coloană. Pentru mai multe informații și donații, vă rugăm să vizitați pagina virginmoneygiving.com/team-levenes-cycling.

Remus Robu, de la șantier la avocatură

A treia ediție a Cafenelei Oamenilor de Afaceri, organizată de Ziarul Românesc

Despăgubit după un accident de muncă
Șobolani cât pisicile, prinși într-un cartier din sudul Londrei

Un oficial european aruncă bomba. Brexit-ul poate fi oprit!