in

Campionul român Cătălin Paraschiveanu se luptă în ring cu britanicul Jordan Grannum


Pe 21 septembrie are loc meciul de box profesionist dintre românul Cătălin Paraschiveanu și britanicul Jordan Grannum.

Partida va avea loc în cadrul unei gale profesioniste de la York Hall, din Londra care va începe de la ora 19.00. Meciul internațional de box va avea șase reprize.

Cătălin Paraschiveanu este multiplu campion național și deținătorul centurii WBC Mediteranean la profesioniști.

Cătălin locuiește în Londra de aproximativ doi ani și este la primul său meci important aici. Înainte a locuit pentru o perioadă în Italia.

Spune că a ales să vină în Londra pentru că aici boxul este un sport bine văzut, „mult mai popular decât în restul Europei”.

„Am nevoie de susținere din partea comunității de români”, spune Cătălin.

După acest meci, va mai susține unul în România, la Iași, apoi va avea un meci important, pentru titlu.

Cătălin Paraschiveanu a obținut cel mai important titlu din cariera sa în 2016: centura WBC Mediteraneeană la categoria super-mijlocie, un titlu important disputat de sportivi din țările riverane Mediteranei.

Cătălin s-a născut la Focşani și a trecut la profesionism în 2014. De atunci a obținut 13 victorii, 3 prin KO și nicio înfrângere.

«Am reuşit că câştig centura WBC Mediteraneana şi este primul titlul câştigat la profesionişti care mă propulsează în clasamentul mondial şi pe viitor mă va ajuta să boxez pt un titlu mai important. Da,categoric este cel mai important de până acum», a declarat el pentru Gazeta Românească.

«S-ar putea face performanță şi în România, dacă am avea condiţii şi sprijin mai mult, deoarece avem sportivi talentaţi. Foarte mulţi boxeri decid să continue în alte ţări sau să se lase de box din cauza condiţiilor financiare şi de pregătire, acesta fiind şi motivul pt care am decis să continui boxul în Italia», este de părere Cătălin Paraschiveanu.

«Pentru a putea rezista 10-12 reprize e nevoie de o bună pregătire fizică, un regim alimentar propus de un nutriţionist, vitamine, refacere şi seriozitate. Nu am niciun secret, doar că sunt serios în ceea ce fac şi îmi doresc să progresez de la meci la meci», este de părere boxerul român.

Rădăuțeanul Ionel Levițchi „The Lion” luptă la Londra, în gala Golden Gloves Boxing
Bărbatul care a bătut cu bestialitate trei femei în timpul unei spargeri este ROMÂN

Româncă arestată pe aeroportul Luton sub acuzația de sclavie modernă