in

Carmen Șerban emigrează în Marea Britanie

Cântăreața Carmen Șerban este hotărâtă să lase România pentru a trăi și a.și desfășura activitatea în Marea Britanie. Ea a povestit, în emisiunea Happy Hour, de la ProTv, că a aplicat pentru National Insurance Number și a obținut dreptul de a lucra în Regatul Unit.“Marea Britanie este o ţară frumoasă, prosperă, am aplicat pentru acte, pentru un permis de muncă, de deschidere a afacerii mele acolo. Sunt oameni care au mers de 22 de ori la un interviu şi eu am reuşit din prima. În 10 zile mi-a venit răspunsul că am fost acceptată. Acum am acte de muncă în Anglia care este o ţară care m-a investigat în acte.

Au spus că sunt încântaţi să vină şi astfel de oameni la interviurile lor. O să cânt pentru români oriunde mă duc. Cu engleza mă descurc puţin. Londra e un oraş scump, adică acolo şi faci şi dai. Pentru mine, e un oraş care îmi place. Acolo o să mă simt bine”, a declarat Carmen Șerban în emisiune.

Cântăreața spune că nu are foarte mulți bani, așa că se gândește dacă va cumpăra un apartament sau dacă va sta cu chirie: “O să vând din ce am şi o să mă mut acolo. Nu pot să spun că am bani. Merg să prospectez piaţa să văd dacă mai întâi merg pe chirie sau cumpăr ceva (…)

În România oamenii sunt trişti. Suntem atât de cătrăniţi în viaţa de zi cu zi că nu mai ai timp de nimic. Eu plec să încerc, nu mă duc ca amărâţii să caut un loc de muncă. Nu o să fiu singură, este şi fratele meu proaspăt angajat acolo”, a mai spus cântăreaţa.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Viaţa românilor, mai scumpă de la 1 aprilie

Medicii români răspund acuzațiilor din „The Sun” cu privire la bolnavii de TBC