in

Cătălin Paraschiveanu l-a bătut măr pe britanicul Grannum: ”Victorie clară, în primul meu meci de la Londra!”

Tânărul pugilist Cătălin Paraschiveanu a reușit, la sfârșitul săptămânii trecute, să obțină o nouă victorie la profesioniști. Boxeorul focșănean, de categorie mijlocie, a luptat cu britanicul Jordan Grannum, la York Hall, în Londra. Cătălin Paraschiveanu și-a dominat adversarul și s-a impus clar, la puncte.

”Victorie clară, la puncte, în primul meu meci de la Londra! Mulțumesc din suflet tuturor celor ce mi-au fost alături și m-au incurajat aseară, în sală, și persoanelor care m-au susținut pentru acest meci: Ionuț Botezatu, Ionuț Raveica, Cătălin Usurelu, Neculai Vrânceanu, Dan Sava, Silviu Vrabie, Galan Andrei, clinicii Dentrust și echipei Altdorf Tehnik!”, a scris pe Facebook, după meci, campionul focșănean.

A fost victoria cu numărul 18 din 19 partide jucate la profesioniști. Cătălin Parschiveanu va putea fi urmărit în curând și în România. Pugilistul focșănean va participa pe 18 octombrie, la Sala Polivalentă din Iași, la gala de box profesionist ”Asalt în ring”.

Cătălin locuiește în Londra de aproximativ doi ani și este la primul său meci important aici. Înainte a locuit pentru o perioadă în Italia. Spune că a ales să vină în Londra pentru că aici boxul este un sport bine văzut, „mult mai popular decât în restul Europei”.

Cătălin Paraschiveanu a obținut cel mai important titlu din cariera sa în 2016: centura WBC Mediteraneeană la categoria super-mijlocie, un titlu important disputat de sportivi din țările riverane Mediteranei.
Brexit! Curtea Supremă a decis cu privire la suspendarea Parlamentului!

Sadiq Khan: Guvernul Johnson, nedemocratic și josnic