in

Cetăţean britanic condamnat la închisoare în afara țării, după ce a refuzat de mai multe ori să respecte protocolul şi să poarte mască

Un cetăţean britanic a fost condamnat la şase săptămâni de închisoare în Singapore, după ce a refuzat de mai multe ori să respecte protocolul şi să poarte mască în spaţii publice, informează CNN.

Benjamin Glynn, în vârstă de 40 de ani, a fost condamnat miercuri de o curte de justiţie. El a fost găsit vinovat pentru patru capete de acuzare pentru că nu a purtat masca de protecţie pe când se afla într-un tren, în luna mai, şi la o audiere, în iulie, la o curte superioară de justiţie, dar şi pentru tulburarea liniştii publice şi pentru că a folosit cuvinte ameninţătoare la adresa funcţionarilor publici.

Marea Britanie, un milion de locuri de muncă libere, salariile la niveluri record

El a fost supus şi unei evaluări psihiatrice anterior, comandată de un judecător.

Miercuri, bărbatul – care s-a auto-reprezentat – a cerut Curţii să renunţe la ceea ce a numit „acuzaţii nedrepte” şi a cerut ca paşaportul să îi fie returnat pentru a se putea întoarce în Marea Britanie pentru a fi cu familia sa.

Judecătorul i-a spus că este „complet nechibzuit” în convingerea sa că este scutit de legea singaporeză de a purta masca.


Singapore este recunoscut pentru regulile stricte impuse şi a mai amendat şi condamnat la închisoare alte persoane pentru încălcarea regulilor impuse în contextul pandemiei. Unii cetăţeni străini şi-au pierdut dreptul de a lucra aici, după ce nu au respectat regulamentul.

Oraşul-stat a controlat epidemia, în parte datorită impunerii restricţiilor.

În luna februarie, o curte de justiţie din Singapore a condamnat la două săptămâni de închisoare un britanic după ce, aflat în carantină, s-a strecurat în afara camerei sale de hotel pentru a se întâlni cu logodnica.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]

Durere fără margini a mamei româncei care a murit la Londra: „Ai luat cu tine toată puterea mea!”

Se trage în Londra ca în Vestul Sălbatic, două incidente majore în numai câteva zile