in

Vă mai aduceți aminte de gemenele Monica și Gabriela care au cucerit Anglia? Cheeky Girls s-au întors cu un nou single

Cheeky Girls

Una dintre cele mai în vogă formații românești ale anilor 90 care și-au văzut visul îndeplinit în Anglia, The Cheeky Girls s-au întors în showbiz, oficial, cu un nou single.

La cincisprezece ani de la ultima lor lansare, noul single este la fel de „obraznic” și captivant ca întotdeauna, cu refrenul „vrem doar să ne distrăm” și îți rămâne instantaneu în minte, scrie Enfield Independent.

Cele două românce care au cucerit Anglia cu piese precum „The Cheeky Song (Touch My Bum)” și piesele ulterioare „Hooray! Ura! O vacanță obraznică” și „Dă-ți pantofii jos”.

Româncele Cheeky Girls au povestit cum s-au luptat cu anorexia și depresia

Acum, cel mai nou single al lor, „Let’s Have Fun” este prima piesă scoasă din 2007, și este similară cu celelalte cântece de succes ale lor.

Gemenele Gabriela și Monica Irimia au anunțat lansarea noii lor piese „Let’s Have Fun” pe rețelele de socializare și au mers pe Instagram, pe 20 aprilie, pentru a anunța că piesa este pe piață.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de The Cheeky Girls (@the_cheeky_girls_official)


Noul single a fost scris de mama lor, Margit, care a fost managerul fetelor înainte de a apărea în Popstars: The Rivals, care a fost câștigat de Girls Aloud.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 4.5]

măcelarul de la Bucea

Marea Britanie anunță noi sancțiuni împotriva Rusiei. Printre cei loviți este și măcelarul de la Bucea

Bărbat de 40 de ani a fost înjunghiat mortal în Croydon

Baie de sânge la Londra: Bărbat de 40 de ani înjunghiat mortal, trei arestări