in

A atacat o femeie și a lăsat-o să moară, român condamnat pe viață în Marea Britanie

Un român a fost condamnat la închisoare pe viață în Marea Britanie. A urmărit o femeie care a coborât dintr-un autobuz, a atacat-o şi a lăsat-o să moară, dezbrăcată, într-un tufiş.

Român condamnat pe viață în Marea Britanie

Valentin Lazăr, 21 de ani, a atacat-o pe Maria Rawlings, 45 de ani, cu o bâtă de lemn în care erau încorporate cuie şi un cuţit. Apoi a lăsat-o fără haine într-un tufiş, în luna mai 2021, conform Daily Mail, citat de Adevărul.

Valentin Lazar condamnat pe viata in UK

Avea 15 coaste fracturate

Autopsia a dezvăluit că femeia a murit sugrumată. Ea a suferit, de asemenea, răni la gură, piept şi genunchi, având şi 15 coaste fracturate, dar şi peste 100 de semne pe corp.

Tânărul român în vârstă de 21 de ani, care a recunoscut crima, a fost condamnat joi la Old Bailey.

Acesta nu ar fi cunoscut-o dinainte pe femeie, iar avocatul lui a spus că nu poate oferi o explicaţie sau un motiv pentru acest atac.

Romford: Român de 21 de ani ucide violent o femeie pentru a o jefui

Posibil motiv sexual

Procurorul Bill Emlyn Jones a sugerat un posibil „motiv sexual” pentru crimă, deoarece femeia avea vânătăi pe interiorul coapselor şi a fost găsită goală.

Adresându-se lui Lazar în instanţă, tatăl ei, Tony Rawlings a spus: „Cele 15 minute ale tale de furie faţă de o bunică lipsită de apărare mi-au cauzat mie şi familiei mele o viaţă plină de durere”.

Femeia în vârstă de 45 de ani, era din Chelmsford, Essex, şi a fost găsită moartă în Little Heath, Romford, de un bărbat care îşi plimba câinele în luna mai.

Executare minimă 23 de ani de închisoare

Judecătorul Mark Lucraft l-a condamnat la închisoare pe viaţă pe tânărul român, cu o executare minimă de 23 de ani şi şase luni.

„Această crimă a implicat o femeie care se afla în stare de ebrietate şi era singură pe stardă, noaptea târziu, devenind deosebit de vulnerabilă. Acesta a fost un atac sălbatic. Lăsarea victimei goală a adăugat „umilinţă”, a declarat judecătorul.

Femeia venea de la spital

Potrivit procurorilor, femeia mersese la Spitalul King George din Chadwell Heath, deoarece o durea capul după ce se lovise cu o seară înainte.

Femeia care avea probleme cu alcoolul ar fi plecat de la spital fără a fi văzută, şi în jurul orei 23:00 s-a urcat într-un autobuz, loc în care s-a intersectat cu Valentin Lazăr.

Maria, mama a doi copii, locuia alături de fiica ei în Witham, Essex, şi a coborat la capătul liniei, împreună cu criminalul ei.

Cei doi au fost surprinşi de camerele de supraveghere în timp ce întreţineau o conversaţie, înainte ca Valentin Lazăr să-şi ia victima de braţ şi să o târască după tufişuri.

Atacul a durat 31 de minute

După 31 de minute, acesta a ieşit singur de după tufişuri, cu geanta albă a femeii atârnată pe umăr.

Acesta a scotocit în ea, apoi a aruncat-o pe trotuar, este mărturia prezentată instanţei.

După atac, românul a luat un alt autobuz şi a ajuns acasă în jurul orei 1 noaptea.

Părea sub influența drogurilor

Un şofer de autobuz a mărturisit că l-a văzut pe acesta alergând, ca şi cum ar fi fost sub influenţa drogurilor, cu pupilelele dilatate şi cu privirea fixă.

Cadavrul femeii a fost găsit a doua zi, în jurul orei 14.30, în zona Little Heath, de un bărbat care îşi plimba câinele.

O şapcă de baseball cu ADN-ul inculpatului a fost găsită lângă cadavrul femeii, iar în locuinţa tânărului român procurorii au găsit şi haine care aveau urme de sânge.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 2]

regina bea numai vin romanesc

O liberală susține că Regina Marii Britanii bea de stinge „numai vin românesc”: Este „secretul longevității ei”

Poștași londonezi, drogați după ce au consumat prăjituri cu hașiș dintr-un colet

Poștași londonezi, drogați după ce au consumat prăjituri cu hașiș dintr-un colet