in

Crina Cojanu, o tânără de 25 de ani, a lansat o carte pentru copii la Londra

Crina Cojanu, o tânără de 25 de ani, a lansat o carte pentru copii în capitala Marii Britanii, Londra.

Tânăra din Budila a avut o copilărie grea, într-o familie săracă, cu 8 fraţi, însă membrii unei fundaţii braşovene au ajutat-o să urmeze o cale ce avea să-i ofere un cu totul alt trai decât spălatul scărilor de bloc, după cum relatează Bună Ziua Brașov.

După Colegiul Tehnic de Transporturi, a absolvit şi Facultatea de Asistenţă Socială din cadrul Universității Transilvania, iar apoi s-a mutat în Anglia.

Tânăra a ajuns în 2018 în Marea Britanie, pentru a lucra la o familie acasă, având grijă de un băieţel. 

„Situaţia mea financiară nu mi-ar fi permis o chirie, nu mi-ar fi permis mai nimic. După trei ani, situaţia s-a schimbat. Sunt angajată, momentan lucrez adolescenţi cu dizabilităţi intelectuale. Sunt căsătorită şi, mai nou, autor. Ceea ce vreau să le transmit tinerilor care provin din familii dezavantajate este să nu renunţe la visul lor sau la educaţie. Muncind, visele devin realitate mai mult ca sigur”, a spus Crina.

PayPal va permite clienţilor din Marea Britanie să cumpere, să vândă şi să deţină bitcoin şi alte criptomonede, începând din această săptămână


În urmă cu o lună a scris cartea pentru copii „Happy Hippo and Kind Goose”, care poate fi cumpărată de pe site-ul ei, moncojbooks.com sau de pe platforma Amazon, în format Kindle.

„A fost cumpărată de câţiva oameni, atât în UK, cât şi în România. În copilărie nu am avut parte de nicio carte, iar să îmi citească părinţii, nici gând. Lucrând cu copii mici, în Londra, zi de zi le citeam din cărţile pe care ei le alegeau, de pe raft, de pe podea. Pur şi simplu îmi dădeau cartea şi se aşezau lângă mine. Cred că pe părinţi o carte îi aduce mai aproape de copiii lor, iar ce le citim celor mici, le va rămâne în minte”, a povestestit Crina Cojanu pentru Bună Ziua Brașov.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

conditii mai bune vaccinati

Marea Britanie a rămas pe lista țărilor din zona roșie, carantină pentru cei care sosesc în România

sange LOndra arestat Lee Peacock

Baie de sânge la Londra, două persoane înjunghiate în gât, bărbat din Westminster pus sub acuzare