in

Cum se evaluează compensația în cazurile de amputare?

Compensatia are scopul de a vă readuce în poziția în care erați înainte de producerea leziunii. Când vine vorba de amputații, acest lucru nu este întotdeauna posibil. Ca urmare, valoarea compensației acordate se va baza pe valoarea a ceea ce ati pierdut și a ceea ce veti avea nevoie pentru a trăi confortabil și independent în viitor.

Un caz legat de o naștere necorespunzătoare a fost soluționat cu succes de către firma Osbornes Law

Deoarece compensația pentru amputații este evaluată pe o bază individuală, valoarea acesteia difera foarte mult de la un client la altul. De exemplu, o persoană cu venituri mari, care nu mai poate lucra din cauza amputării, poate avea în viitor o cerere mare de pierdere a veniturilor. Un tânăr sportiv cu o amputare poate avea o cerere substanțială pentru costul unei proteze sportive construite la comandă.

Daunele pe care le putem recupera includ:

Costuri medicale și de îngrijire: aceasta include plata pentru servicii medicale private, reabilitare, terapie și consiliere, îngrijitori privați și orice alt tip de asistenta.

Proteze: costul protezelor și al dispozitivelor ortetice și al mijloacelor de mobilitate, inclusiv membre personalizate sau de ultimă generație pentru activități specifice, cum ar fi sportul, folosirea instrumentelor muzicale sau munca.

Close up of doctor fitting prosthetic arm to young woman in orthology clinic, copy space

Adaptări: orice modificări necesare casei sau vehiculului.

Durere și suferință: se referă la durerea fizică cauzată de o leziune prin amputare, precum și la trauma emoțională și psihologică care o poate însoți.

Schimbări ale stilului de viață: aceste daune sunt menite să compenseze pentru impactul pe care îl are vătămarea asupra activităților zilnice, relațiilor, hobby-urilor și calității generale a vieții.

Pierderea veniturilor: atunci când un client pierde un membru, nu va putea lucra pentru o perioadă sau este posibil să nu se poata întoarce deloc la activitatea anterioară. Pierderea veniturilor poate reprezenta o parte semnificativă a compensației pe care o primeste, mai ales dacă deține un loc de muncă bine plătit.

Firma „Osbornes Law” reprezintă familia Gabrielei Pintilie: „Familia este devastată și cere răspunsuri”

Persoanele care suferă amputarea membrelor necesită adesea ani de sprijin și reabilitare, iar aceasta poate include consiliere și tratament psihologic atât pentru ei, cât și pentru familia lor. Adaptările la domiciliu și pierderile de câștig pot fi, de asemenea, substanțiale.

Little girl with partial arm holding her mother by hand while both standing or walking in front of camera in home environment

Din acest motiv, cazurile de amputare care implică un membru major (cazurile unde un brat a fost amputat, cereri de amputare a piciorului, cereri de amputare a mâinii) atrag o compensatie de mai multe milioane de lire sterline. Severitatea leziunii clientului este principalul factor decisiv care intervine în calcularea valorii compensatiei. Dacă in urma accidentului a suferit un deget parțial amputat, în mod realist suma va fi mult mai mica decât cazul altui client unde i-a fost amputat un braț și necesită o proteză complexa.

Dacă aveți întrebări nu ezitați să ne contactați la 020 7482 8413 / 07809343150 sau pe WhatsApp la 07912 4857833 și pe email la  [email protected]

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

preturi moderate case

Prețurile locuințelor din Marea Britanie au rămas “moderate” pentru a treia lună consecutivă, dar încă inaccesibile pentru multe persoane

Netflix elimină cel mai ieftin plan fără publicitate pentru TOȚI abonații – iată ce trebuie să știți