in

Update: Am dat startul la înscrierile pentru Serbarea de Moș Crăciun. A cincea ediție organizată de Ziarul Românesc

Santa Claus.Update 29.11.2017: Vă rugăm să ne anunțați dacă nu puteți participa la serbare! Cadourile sunt nominale și ne dorim tare mult, pe cât posibilul, să știm cine vine și cine nu. Sunt 400 de copii pe listă și 70 pe lista de așteptare, ar fi păcat să  luam șansa altor copilași de a participa! HO! HO!HO, vine Moșul și la Londra! Reconfirmările se fac la telefonul (SMS) & adresa de mail de mai jos.

Update 31.10.2017: Am ajuns la 350 de copii inscrisi pe lista mosului. Vom continua sa inscriem copii, dar pe lista de rezerva. In cazul in care se vor elibera locuri vom anunta si vom invita la serbare copii de pe lista de rezerva.

Pe 10 decembrie, 350 de copii din comunitatea românească din Marea Britanie vor primi din nou cadouri de la Moș Crăciun la evenimentul organizat de Ziarul Românesc.

Partenerul evenimentului ce se va desfășura, la fel ca și anul trecut, la Sudbury Primary School, este Money Gram, serviciu de transfer de bani.

Partea logisitca a evenimentului va fi asigurata, ca de fiecare data, de catre Eastlines – serviciu de coletărie rapid.Așadar, duminică, 10 decembrie, de la ora 13.00, va fi a cincea ediție a Serbării Pomului de Crăciun, unde sunt așteptați copii cu vârste de la 0 la 18 ani.

MOȘ CRĂCIUN 2017

Am dat startul la înscrierile pentru Serbarea de Moș Crăciun. A cincea ediție organizată de Ziarul RomânescDETALII –>> https://goo.gl/3xkrb3

Posted by Ziarul Romanesc on Tuesday, October 3, 2017

Dragi părinți, așteptăm să vă înscrieți micuții pentru a participa la serbare și vă așteptăm să petrecem toți o zi de neuitat!

Trimiteți nume, prenume, vârsta copilului/copiilor și un număr de telefon, la adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon 0796 7762 302.

INTRAREA ESTE GRATUITĂ!

IMPORTANT DE ȘTIUT:

– Trebuie să trimiteți toate detaliile cerute: nume+prenume+vârsta+telefon.

– NU SE FAC ÎNSCRIERI VIA FACEBOOK MESSENGER!

– Veți primi un mail/mesaj prin care vom confirma înscrierea. Dacă nu ați primi răspuns, înseamnă că ați greșit undeva și că înscrierea nu a avut loc.

– La serbare vor participa 350 de copii, înscrierile se vor opri când vom ajunge la această limită.

– Se va face o listă ”de rezervă” pentru situația  în care unii copii se vor retrage sau nu li se va confirma prezența (vezi mai jos)

– Părinții au obligația de a reconfirma participarea la serbare, în perioada 25 noiembrie – 3 decembrie la e-mailul de mai sus sau la telefonul precizat. În cazul în care nu reconfirmați, copiii vor fi scoși de pe listă și înlocuiți cu cei de pe lista de rezervă.

Vă rugăm mult să ne informați în cazul în care nu puteți participa, în felul acesta nu luăm șansa unui alt copil de a merge la serbare.

Adresa evenimentului:

Sudbury Primary School, Watford Road, Wembley, Middlesex, HA0 3EY. De la ora 13.00

Parcarea cea mai apropiata este la Vale Farm, “public car park”.

Companiile care doresc să sponsorizeze evenimentul o pot suna pe Larisa Arama la tel. 07852194677.

Persoanele sau cei care vor sa sustina evenimentul pot face donatii si prin PayPal: [email protected]

Multumim din suflet partenerilor evenimentului & sponsorilor!

Maxy RO Export / Food 4 Less

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Serbare Moș Crăciun 2016 – UPDATE!
Diferențe culturale. Un român a scos un pistol la niște musulmani în Cheltenham

Cât câștigă un culegător român de fructe de pădure în Anglia. „Oamenii fac bani”