in

De Ziua Națională, să dăm dovadă de solidaritate! Bogdan are nevoie de noi. #colectiv

Bogdan Molesag este un tânăr de 28 de ani. Pe 30 octombrie, el a fost rănit grav în urma incendiului de la Club Colectiv. Acum, Bogdan se află într-un spital din Belgia.

 

Starea sa s-a îmbunătățit, a fost dezintubat, însă greul pentru el abia începe. Vor urma ani de recuperare și tratamente, mai ales că există posibilitatea să i se amputeze degetele.

Bogdan, Bobo cum îi spun prietenii, a terminat Universitatea de Arte, Teatru și Cinematografie din București și cântă alături de trupa Up To Eleven. Pe 28 noiembrie, la Restaurantul Crystals of London, la spectacolul dedicat Zilei Naționale a României, se vor strânge bani pentru tratamentul și recuperarea lui Bogdan.

Spectacolul va fi susținut de marea interpretă de muzică populară românească Sava Negrean Brudașcu. Potrivit proprietarilor Restaurantului Crystals of London, au fost puse în vânzare 150 de bilete, iar prețul include și meniul de Ziua Națională. Toți banii strânși urmează să fie transferați către familia lui Bogdan.

Te rugam și pe TINE să fii astfel alături de România, să dăm dovadă de solidaritate și să ne bucurăm că suntem în postura de a dărui”, au scris cei de la Crystals of London pe pagina de oficială de Facebook a restaurantului.

De asemenea, pe parcursul serii, veți avea ocazia să participați la licitarea mai multor obiecte, iar banii strânși vor fi, de asemenea, donați.


Triumful sistemului

Ambasada României mulțumește pentru mesajele de solidaritate

Încă doi tineri, victime ale tragediei de la Colectiv, s-au stins în spitale din Anglia

Rockerii englezi strâng bani pentru victimele de la Colectiv

Solidaritate. Românii din Londra au comemorat victimele de la Club Colectiv – Galerie foto + VIDEO

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cameron anunță războiul: BOMBARDĂM Statul Islamic!

Românii, pentru prima dată în topul IMIGRANȚILOR. Vezi pe ce loc suntem în Marea Britanie