in

Doi români au deschis în Anglia o afacere unde este mereu coadă. „Scopul nostru este să aducem fericire oamenilor”

În inima cartierului Aigburth din Liverpool, pe o străduță liniștită, se află o afacere care a cucerit inimile localnicilor și nu numai. Lunko, o patiserie deschisă de cuplul de români Adelina Blănaru și Marius Dogaru, este acum cunoscută pentru deliciile sale coapte pentru care oamenii formează cozi impresionante zi de zi. Iată povestea de succes a celor doi români din Anglia.

Afacerea unui român a cucerit clienții britanici: Premiul „cea mai bună pizzerie” pentru al doilea an consecutiv

Patiseria Lunko a devenit extrem de populară în scurt timp, datorită produselor sale de înaltă calitate și a dedicației neobosite a proprietarilor. Adelina și Marius, originari din România, s-au mutat în Marea Britanie, la Kirkby, în 2015, după o scurtă perioadă petrecută la Paris, unde Marius și-a perfecționat abilitățile de patiser. Cuplul a deschis Lunko pe Little Parkfield Road, lângă Lark Lane, și de atunci au făcut tot posibilul pentru a satisface cerințele clienților lor.

„Probabil cea mai bună din Europa”

Clienții sunt entuziasmați. Într-un comentariu pe Instagram, o clientă scrie: „Poate că tocmai am găsit cea mai bună patiserie din Europa”. Un altul a scris: „Dacă vă plac produsele de patiserie, le veți iubi pe acestea. Asigurați-vă că adăugați această oprire la itinerariul dvs. la Liverpool.”

Visualizza questo post su Instagram

Un post condiviso da Francesca Coman | AFFORDABLE LUXURY TRAVEL | Bucharest (@filmmakeronthego)

Cozi lungi și emoții puternice

Popularitatea Lunko a adus și provocări, inclusiv critici legate de timpul de așteptare la coadă. Într-o postare emoționantă pe Instagram, patiseria a explicat că unicul manager al rețelelor sociale va lua o pauză pentru „sănătatea mintală”, după valul de comentarii negative. „Toți suntem oameni,” a declarat brutăria, subliniind dificultățile întâmpinate în încercarea de a reduce timpii de așteptare.

Adelina și Marius nu s-au ferit de sacrificii personale pentru a-și satisface clienții. Au deschis brutăria și în zile suplimentare în timpul săptămânii, pentru a gestiona mai bine fluxul de clienți. „Patiserii noștri lucrează neobosit pentru a asigura o selecție bună până cel puțin la ora 14.00. Coacem literalmente o mulțime de produse de patiserie,” a explicat Lunko.

O româncă din Anglia și-a pierdut brațul într-un accident dar nu a renunțat la visul ei. Daniela și-a deschis o afacere în Norwich

Produsele Lunko sunt rezultatul unei munci asidue și a unei atenții meticuloase la detalii. Fiecare ingredient, de la lapte la făină, a fost ales cu grijă pentru a asigura calitatea superioară a produselor. Personalul patiseriei este extrem de talentat și dedicat, iar pasiunea lor pentru patiserie și cafea se reflectă în fiecare produs.

O experiență de neuitat pentru clienți

În ciuda cozilor lungi, clienții care ajung la Lunko sunt răsplătiți cu produse de excepție și servicii impecabile. Emilia Bona, reporter la Liverpool Echo, a descris experiența sa la Lunko ca fiind una de neuitat, chiar dacă a așteptat la coadă și a plătit 13,50 lire sterline pentru trei articole.

„Această patiserie este rezultatul anilor de muncă asiduă și a începe de la zero nu a fost ușor. De fapt, ne-am confruntat cu mai multe provocări pe care probabil și le-ar putea imagina oricine care citește acest mesaj. Suntem la curent cu comentariile despre cozile de pe Google, Twitter, TikTok, Instagram și chiar Reddit. Am explorat toate opțiunile posibile pentru a reduce timpii de așteptare. Weekend-urile sunt foarte aglomerate, motiv pentru care am deschis zile suplimentare în timpul săptămânii când este mai liniștit.”, a scris Lunko.

Servim în medie un client pe minut. Fiecare ingredient pe care îl folosim, de la lapte la făină, la ceai a fost atent cercetat și ales special. Personalul nostru este incredibil de talentat și calificat și se străduiește să devină și mai bun în fiecare zi. Aceasta este o afacere bazată pe dăruire, dragoste adevărată pentru produse de patiserie și cafea, precum și îmbunătățire continuă. Vă rugăm să știți că facem tot posibilul. Scopul nostru este să aducem fericire oamenilor, chiar dacă uneori asta înseamnă să facem sacrificii personale.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 16 In medie: 4.8]

Diaspora o trimite pe Diana Șoșoacă în Parlamentul European. În multe secții, SOS a fost cel mai votat partid

somaj uk

Șomajul în Marea Britanie a crescut brusc, e la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani şi jumătate