Menu
in

Două surori vor să schimbe lumea

Surorile Șerban vin pe 9 mai în UK

Alina și Andreea Șerban, surori gemene, avocate de succes înscrise la barourile din București și Milano, vor să schimbe lumea.



Proiectul lor “Be different” trece dincolo de publicarea primei lor cărți și a înființării unei fundații internaționale. Proiectul lor ține de filozofia vieții: oferă omenirii, așa cum aflăm de pe site-ul be-different.com, “o nouă paradigmă ce vă va fi de folos în viața de zi cu zi și în afaceri pentru a crea o Lume Diferită”.

După ce și-au lansat cartea intitulată “Unici și diferiți” în România și Italia, vor să cucerească și Londra: pe 9 mai vor veni în Marea Britanie pentru o serie de întâlniri legate de publicarea cărții în limba engleză și de organizația pe care au început să o construiască. Alina și Andreea Șerban au absolvit ambele facultatea de drept din România.

Alina a făcut un master la Universitatea Bocconi din Milano, iar Andreea, un MBA la Universitatea IUM Monte Carlo. De 13 ani profesează cu succes avocatura la București, au firma lor intitulată Serban & Serban – Law firm & consulting, axată pe afaceri, drept comercial și investitii.

În prezent lucrează la a doua carte, “Be a different lawyer”, pentru că principiile “be different” pot fi aplicate pe categorii sociale și profesionale. Au organizat cursuri de dezvoltare personală la București și Milano – despre gemenele care vor să schimbe lumea a scris și Corriere della Sera – iar acum au tradus cartea în limba engleză și caută o editură la Londra care să o publice. Cartea a fost lansată la București, Ploiești, Brapov, Sibiu, Timișoara, apoi în Italia, la Rovigo și la Roma, urmează Marea Britanie și Grecia.

“Oamenii ne caută cărțile, sunt oameni care și-au schimbat viața după ce le-au citit”, spun autoarele. Despre carte, autoarele spun că din propria lor experiență au descris această nouă paradigmă (model de viață) “care ajută pe orice persoană să se adapteze la un mod diferit de viață, un nou mecanism de funcționare a relațiilor interumane în lumea contemporană. Modelul cel mai răspândit e acela al ființei umane care respecta modele de viață oferite de-a gata, care adoptă convingeri ale altora, care perpetuează scheme de gândire copiate, care aspiră să fie altceva decât ceea ce este cu adevărat.”

Am stat de vorbă cu Andreea despre această viziune.

Andreea, vreți să fondați o nouă religie?

«Nu este religie sau mișcare, este practic o metodă, o paradigmă care aduce echilibru între viața spirituală și materială.

Credem că este nevoie de o schimbare, nu avem cum să trăim așa. Un exemplu: mass media, știrile care se dau, accentuează tendința de negativism, atenția lor este îndreptata spre negativ, lucrurile negative sunt acum un mod de viață. Noi vrem să schimbăm această stare de fapt.

Am scris o carte, “Unici si diferiți”, sub egida unui proiect internațional mai amplu, “Be different”. Am înființat fundația “Be diffrent” și vrem să aducem membri și parteneri în aceasta fundatie care promovează noi valori.»

Cine sunt cei vizați?

«Sunte trei categorii: persoane, firme și asociații caritabile. Ce înseamnă valorile “be diffrenet”? Pentru o persoană, grija față de sine în primul rând, apoi față de natură, de semeni, de floră, de faună, de pământ în general, de sustenabilitate, care acceptă diferențele de tradiții, de cultură, de etnie, de biodiversitate.

Promovăm noi modele și o societate nouă diferită, cu noi lideri, care aduc diferența în lume. Firmele cărora ne adresăm sunt cele care fac afaceri sustenabile, care produc energie green, care vor să salveze planeta. ~n fine, a treia categorie este formată din voluntari, fundații, charities. Este prevăzută o cotizație anuală pentru toate categoriile. Membrii primesc o certificare “be different” și au acces la un network care are alte valori. Toate detaliile despre cum se fac înscrierile se găsesc pe site-ul nostru

Experienta cititorului va fi cu totul deosebită, promit autoarele: “Vei afla cum să faci ca fiecare zi din viața ta să îți aducă ceva nou, ceva diferit, ceva ce vei descoperi la propria persoana, acel ceva unic, care nu știai că există.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version