in

Dragoș Moștenescu, în izolare la Londra, a lansat un serial online despre cum stă cu familia în casă 24 de ore din 24

Dragoș Moștenescu în izolare
Dragoș Moștenescu în izolare

Dragoș Moștenescu în izolare, la Londra

Dragoș Moștenescu, fostul actor din serialul ”La bloc”, locuiește de trei ani la Londra. Obligat, ca toată lumea, la izolare în casă, a decis să reapară în fața publicului în mediul online, prin crearea unui conținut video despre și cu propria familie, scrie substantial.ro.

Dragoș Moștenescu a împlinit 53 de ani chiar pe 1 aprilie. Obligat să stea în casă, acesta a lansat, în mediul online, un serial despre familia lui.


Serialul se numește ”THE MOs” și are la bază ideea surprinderii activităților pe care o familie numeroasă le are în casă, nevoită fiind să stea la domiciliu cât e ziua de lungă.

Dragoș Moștenescu în izolare, la Londra

Nu trebuie să fii genial ca să îţi vină ideea, când stai în casă ca toţi ceilalţi şi nu poţi să produci decât pentru online. Este o mini serie numită “THE MOs (Moşteneştii)” despre o familie mare – a mea – ce trăieşte cu toţi membrii ei în casă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.Tema nu e neapărat legată de situaţia dramatică de acum, dar speculează conjuncturile!

Va fi doar în engleză pentru că unul dintre lucrurile cheie pentru ca produsul să aibă succes dincolo de graniţele limbii materne este să fie produs într-o limbă de circulaţie internaţională”, a declarat Dragoș Moștenescu.

Dragoș Moștenescu Instagram

Articole similare:

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook ZIARUL ROMÂNESCAlarmă în Marea Britanie: Boris Johnson a fost dus la terapie intensivă. Și-a delegat atribuțiile

Româncă din Portsmouth

Româncă din Portsmouth, optimism în carantină: „Mi-am pierdut 90% din business, dar sunt sănătoasă și fericită că am mai mult decât strictul necesar”