in

Eagles Football Academy, parteneriat cu Bogdan Apostu, cel mai activ agent de jucători român. Gabi Dumitru: „Eu pregătesc copii la un nivel înalt, iar el să obțină prețul corect”

Eagles Football Academy, cea mai mare și mai importantă academie de fotbal românească din întreaga diasporă românească, face un nou pas foarte important în ceea ce privește imaginea și viitorul tinerilor săi fotbaliști.

Academia a semnat, prin managerul general și fondatorul acesteia, Gabi Dumitru, un contract de exclusivitate pentru toți jucătorii cu agentul FIFA Bogdan Apostu și Fusion Group Agency.

Asta înseamnă că jucătorii care acum cresc în cadrul academiei vor avea șanse mai mari să ajungă la cluburi cunoscute din Europa și din lume.

„După semnarea contractului, Bogdan Apostu și colaboratorii săi vor reprezenta interesele celor mai de perspectivă jucători din academie”, a declarat managerul executiv al Eagles Football Academy, Antonio Dumitru.

„Este un pas extrem de important, Bogdan fiind cel mai activ agent de jucători român, el reușind să transfere, din 2015 până acum, peste 350 de jucători în 31 de țări”, a mai precizat Antonio Dumitru.

Eagles Football Academy are în componența sa jucători de excepție, jucători care sunt în vizorul echipelor naționale ale României și ale cluburilor importante din Marea Britanie și care trebuie reprezentanți la cel mai înalt nivel de un agent care nu mai are nevoie de vreo prezentare”, a mai menționat el.
Suntem încântați de parteneriatul pe care l-am încheiat cu Fusion Group Agency, iar acum totul depinde de jucătorii noștri, de sacrificiile pe care le vor face ei, de viața extrasportivă pe care o vor avea, de modul în care se odihnesc, se alimentează, și nu în ultimul rând și cel mai important, de modul în care se antrenează și evoluează în fiecare minut al fiecărui meci”, a conchis Antonio Dumitru.

„Lucrăm doar cu cei mai buni și, din perspectiva noastră, sunteți extrem de buni și felicitări pentru tot ceea ce faceți aici”, a declarat Bogdan Apostu, prezent la antrenamentele Eagles Football Academy.

„Sunt sigur că de aici, de la academia voastră vor pleca jucători importanți către campionate importante în următorii ani”, a mai spus fondatorul Fusion Group Agency.

„Jucătorii de la Eagles Football Academy trebuie să fie convinși că dacă am venit aici, am venit să muncim, am venit să mișcăm lucrurile, să realizăm lucruri concrete, așa cum am făcut și până acum în fotbal. Suntem tineri, avem avânt, avem ambiție și sunt absolut convins de faptul că dacă ei vor munci, rezultatele nu vor întârzia să apară”, este de părere Bogdan Apostu.

„Aveam nevoie de Bogdan ca eu să nu fac altceva decât să pregătesc copii de un nivel înalt, iar el să obțină prețul corect. Nimeni nu pleacă de aici până nu e o certitudine. Nu mă interesează sumele, ele vin pe parcurs dacă ei confirmă, dacă valoarea lor o arată. Avem copii de toate naționalitățile, dar peste 95% sunt români. O să deschidem și-n Spania o academie, există o dezvoltare reală”, a zis Gabi Dumitru pentru Prosport.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Polițiștii dintr-o localitate britanică urmăresc o panteră care terorizează localnicii

Răspunsul unui român din Londra l-a uimit pe șoferul care i-a livrat un pachet de acasă: „Nu mai suntem români de cinci ani”