in

Cine-a spus ca Emma Răducanu nu vorbește limba română? Mesaj al jucătoarei britanice înainte de Transylvania Open

Emma Răducanu (18 ani, 22 WTA) a anunțat că va fi prezentă la Transylvania Open, turneul de la Cluj, într-un mesaj video în limba română.

Pentru prima oară de când a devenit unul dintre principalele nume din tenisul mondial, Emma Răducanu a vorbit românește, punând capăt, într-un fel, speculațiilor. Tatăl britanicei este român, iar mama ei e chinezoaică. 

„Salut! Mă bucur că am ocazia să joc la Transylvania Open. Tatăl meu este român şi am experienţe frumoase în ţară. Abia aştept să ne vedem. Pa”, a spus Emma Răducanu, într-un videoclip publicat de cei de la Transylvania Open, potrivit GSP.

Pe lângă Simona Halep, care își anunțase deja prezența la turneu, organizatorii au prezentat toate numele importante de pe tabloul principal, printre care se află și Emma Răducanu, proaspăta campioană de la US Open.

Andreea Prisăcariu despre Emma Răducanu: „Să ne înțelegem, ea nu e româncă!”

Andreea Prisăcariu (21 de ani, 370 WTA), fostă campioană națională de juniori la tenis, a vorbit despre ascensiunea Emmei Răducanu, cea care luna trecută a izbutit un parcurs senzațional și s-a impus la US Open.

Emma Răducanu: „Părinții mei m-au învățat să am standarde ridicate”

Prisăcariu laudă stilul britanicei, spune că Emma Răducanu e mai talentată decât Bianca Andreescu, o altă jucătoare importantă cu origini românești, dar se declară suporterul necondiționat al Simonei Halep într-un eventual meci cu Răducanu.


„Îmi place foarte mult jocul ei. Dintre ea și Simona Halep, normal că țin cu Simona, Simona este româncă. Să ne înțelegem, Emma Răducanu nu este româncă. Cum nu este nici Bianca Andreescu. Iar noi, românii, trebuie să ne susținem reciproc”, a declarat Andreea Prisăcariu, potrivit Fanatik.


Cine-a spus ca Emma Răducanu nu vorbește limba română? Mesaj al jucătoarei britanice înainte de Transylvania Open

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 8 In medie: 3.8]

Marea Britanie va avea parte de 10 zile de VARĂ ÎN OCTOMBRIE

Marea Britanie va avea parte de 10 zile de VARĂ ÎN OCTOMBRIE

Prețul gazelor naturale a explodat, lovitură grea pentru economia din Marea Britanie

Prețul gazelor naturale a explodat, lovitură grea pentru economia Marii Britanii