in

Familia lui Tibi are nevoie de sprijinul comunității. Se strâng bani pentru repatrierea trupuluiO veste tristă a șocat comunitatea românilor din Marea Britanie. Dan-Tiberiu Sbîrcea, un tânăr eminent, care doar ce își luase doctoratul la Imperial College London, a încetat din viață luni, 13 noiembrie.

Tibi, cum îi spuneau prietenii, doar ce terminase doctoratul în domeniul neuroștiintei, la Imperial College London, una dintre cele mai vestite universități din lume. A fost olimpic internațional la chimie și deținea un record mondial în domeniul neuroștiinței.

Prietenii săi s-au mobilizat pe Facebook pentru a strânge bani ca să îi poată repatria trupul în țară. Pentru asta este nevoie de 4.000 de lire sterline. Banii pot fi donați în contul deschis pe numele mamei lui Tibi, Minela Abagiu: IBAN: RO90BREL0002001027170401, Swift code/BIC: BRELROBU.


Se poate folosi Transfergo pentru trimiterea banilor în cont. Contează orice sumă, oricât de mică.

„Prima oara in viata mea cand simt ca pamantul imi fuge de sub picioare :((((. Vicepresedintele PNL Marea Britanie, bunul meu prieten Tiberiu Dan-Tiberiu Sbircea a incetat din viata. Si abia si-a terminat PhD-ul la Imperial College”, a scris pe Facebook prietenul lui, Dorian Curcanu,  vicepreședinte PNL Marea Britanie.

Vicepreședintele PNL Marea Britanie a încetat din viață. Dan-Tiberiu Sbîrcea își luase doctoratul la Imperial College

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Atac rasist împotriva unor români în Manchester: „Vă distrug! Plecați la voi în țară, somalezilor!”

Românii pleacă din Marea Britanie. Slujbe mai puține