in

Fapte bune de Crăciun: Doi frați gemeni care lucrează în Londra au făcut fericite patru familii din Vrancea

Doi români gemeni care lucrează la Londra s-au întors pentru a-și petrece sărbătorile de Crăciun în Vrancea, dar nu s-au gândit numai la familie. Tinerii s-au decis să fie ajutoarele lui Moș Crăciun și au adus bucurie în casele a patru familii greu încercate de soartă.

Frații gemeni Dănuț și Laurențiu Danțiș sunt din Vrancea, lucrează împreună în Londra și s-au întors acasă, de Crăciun. Nu însă cu mâna goală, iar cadourile nu au fost destinate numai celor dragi rămași acasă, relatează Ziarul de Vrancea, citat de Libertatea.

Frații au povestit cum le-a venit ideea să pună în practică o mică campanie umanitară, după posibilități.

Au organizat o strângere de fonduri iar alți oameni le-au sărit imediat în ajutor.

Dănuț a povestit: „Într-o seara, venind de la serviciu, eu împreună cu fratele meu geamăn, Laurențiu, am vizionat câteva videoclipuri și proiecte pe internet despre familii nevoiașe. Ne-am reamintit din copilăria noastră și despre cum Moș Crăciun ne aducea ceea noi îi scriam, despre cât de fericiți eram să primim acele daruri. Mai târziu, ajunși la facultate, ne-am amintit cum ajutam și sprijineam prin Liga studențească ASC. CHEMIȘ, Iași familiile care aveau neajunsuri. Am hotărât, așadar, împreună cu fratele meu să apelăm la prieteni din Londra, unde actualmente lucrăm, la prieteni și colegi din Iași, din Italia, la rudele și apropiații din Vrancea pentru a strânge bănuți cu care să ajutăm 4 familii cu copii de la noi din județ. La strigătul nostru am obținut ajutorul și am obținut încurajări pentru acest demersul”.

Astfel, cei doi au luat legătura cu o fundație pentru a găsi familiile aflate în dificultate.


„Am preluat două scrisori de la Fundația «Hope and love for life» și de la alte două familii. Am cumpărat din banii strânși haine groase pentru copii, încălțăminte, jucării, dulciuri și tot ce și-au mai dorit copiii să primească de la Moș Crăciun. Pentru părinți am asigurat alimentele necesare pentru masa de Crăciun. Bucuria a fost imensă când am văzut cât de fericiți au fost copiii și că Moș Crăciun (prin noi) de această dată nu i-a uitat, îndeplindu-le dorințele. Mulțumesc din suflet și le urez «Sărbători Fericite», cu sănătate, celor care m-au sprijinit să pun în practică această idee! Crăciun minunat!”, au mai spus Dănuț și Laurențiu Danțiș.

Educatoarea care aduce România în sufletele copiilor români din Dublin: „E important să păstrezi și să dai mai departe moștenirea”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ipswich. Spiona femei în toaleta unui supermarket: „I-am văzut capul în spațiul dintre podea și ușa cabinei”

Ce înseamnă Crăciunul pentru un deputat USR: Iisus avea “o mamă surogat şi un tată care acceptă paternitatea fără să fi contribuit”