in

Florin Marin, văduv de două luni, și-a găsit un nou iubit: „Eu sunt ortodox, o iau mai ușor”

Florin Marin, românul care a avut o relație cu un pastor englez cu care apoi s-a căsătorit, și-a găsit iubit, la nici două luni după ce a rămas văduv.

În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, Florin Marin a dezvăluit cum s-a întâmplat totul, scrie Click.

El a spus că noul iubit l-a contactat la doar trei zile de la decesul lui Clements Philip, pastorul englez care i-a fost soț.

Mai mult, Florin Marin a precizat că deși i-a scris, el a putut să îi răspundă înapoi abia după cinci săptămâni de la moartea fostului partener.

După aceea, s-a înfiripat rapid ceva între ei. Încă nu au apucat să se întâlnească, din cauza pandemiei de coronavirus.

„Din punct de vedere sentimental am început să stau foarte bine. Nu este ceva foarte serios, deși fostul meu soț și-a dorit să îmi refac viata imediat după moartea lui, însă, eu sunt ortodox, o iau mai ușor. Sunt cu cineva, e tot străin. Chiar din UK. Nu ne-am văzut din cauza virusului, dar vorbim prin video.

M-a abordat pe instagram, a treia zi de la aflarea decesului. Și-a exprimat condoleanțele și părerile de rău și mi-a spus că mă cunoaște din anii trecuți din media și ar vrea să discute cu mine. După cinci săptămâni l-am contactat și am ascultat acea întrebare pe care o avea de la început, însă nu era momentul,” a spus Florin Marin pentru Antena Stars.

Relația amoroasă dintre Florin Marin și Philip Clements a fost controversată, iar la moartea pastorului, familia acestuia l-a acuzat pe român că nu a fost altceva decât o ”lipitoare” și un ”profitor”, că nu l-a iubit niciodată pe fostul pastor și că, de fapt, a încercat doar să profite de pe urma lui.

Cei doi s-au întâlnit pe un site de matrimoniale şi s-au căsătorit. Pastorul şi-a vândut locuinţa din Anglia şi a luat un apartament în România pe numele lui Florin Marin. După moartea pastroului, românul a primit pensie de urmaș de 2.000 de lire pe lună, plus 150.000 de lire de pe urma unei asigurări de viață și o casă 100.000 de lire.
BBC World ne face publicitate, începe „cea mai mare campanie de promovare a României la nivel internațional de până acum”

Româncă de geniu în UK: Ana Caraiani predă Matematica la un colegiu prestigios din Marea Britanie