in

Galerie foto – Sania lui Moș Crăciun a poposit și anul acesta la copiii români din Londra. Serbarea organizată de Ziarul Românesc, la a șasea ediție

Ca în fiecare an, de șase ierni încoace, Moș Crăciun a sosit puțin mai devreme, la invitația Ziarului Românesc & Money Gram, pentru a aduce cadouri copiilor din comunitate. Pe 9 decembrie, la Sudbury Primary School, 380 de copii au primit daruri, au ascultat colinde și au petrecut o după amiază minunată alături de cei dragi.Serbarea de anul acesta, ca și cele din anii trecuți, dar și cele care vor urma, nu ar fi posibile fără implicarea unor oameni inimoși, sponsori, prieteni sau voluntari. Pe această cale, ținem să le mulțumim din inimă tuturor celor implicați care au contribuit cât de puțin la fericirea sutelor de copii din comunitatea românească:

Osbornes SolicitorsSMY GroupEastlines – Serviciul de ColetarieSuper Financial LimitedD&D Beauty for WomenArtist Salon, Dentist Român LondraAQUA CarpaticaAutoBocaSilvia Gerea – Psychologist, Psychotherapist, Coach & Business ConsultantServicii Notariale în Limba RomânăKat Team EventsAlexz – Romaneste de la A la ZCărți RomâneștiPOE Ltd (Calin & Felicia Poenariu), Mobile, Beauty by NicolaDiana Moga, Funky Handmade by Oana   

Cei care au participat, au avut de această dată ocazia să ne lase impresiile lor într-un registru special, la plecarea de la serbare. Am primit sugestii, observații și felicitări, drept pentru care vă mulțumim tuturor și vă asigurăm că vom ține cont de tot ce ne-ați transmis. La mulți ani și vă așteptăm și la evenimentele viitoare!

„Vă mulțumim pentru ocazia de astâmpăra dorul de țară și de casă. Ar fi fain să fie mai dinamic. Cu concursuri și activități în care să fie implicați spectatorii. Și scaunele ar trebui puse lângă pereți, ca toată activitatea să se desfășoare în mijloc. În rest, totul a fost minunat!”, ne-a scris familia Pantaz.

„Mulțumim din suflet pentru minunatul spectacol oferit, pentru organizare și nu în ultimul rând pentru cadouri. Este primul an în care am participat, cu siguranță nu ultimul. Vă dorim sărbători minunate și numai bucurii!”, ne-a urat familia Luca.

„Ca întotdeauna excelent, fericirea de pe chipul micuților spune totul. Mulțumim că existați și aduceți magia sărbătorilor în viața noastră”, a scris în caietul nostru de sugestii familia Haisan.

 

 

 

      

UPDATE! Serbarea pomului de Crăciun 2018. Dăm start înscrierilor!
Românul s-a născut afacerist: bişniţă cu bancnota de 100 lei, lansată de Centenar

Doi adolescenți au încercat să violeze o femeie în Middlesbrough. Sunt căutați de poliție