in

Vânzătoare la un magazin românesc din Harrow filmată în timp ce comercializa țigări de contrabandă

țigări de contrabandă

O vânzătoare de la un magazin românesc din Harrow a fost filmată în timp ce comercializa țigări de contrabandă.

Postarea a fost făcută pe pagina de Facebook a unui alt român (probabil cel care a filmat) de unde a fost distribuită pe mai multe grupuri de pe rețeaua de socializare.

Se pare că cel în cauză este tot un proprietar de magazin și care a vrut să își atace concurența.

Magazinul acuzat că vinde țigări de contrabandă este Stejarul, iar cel care a făcut postarea este patronul unui magazin care folosește numele unui lanț de supermarketuri din România, Mega Image, aflat în apropiere.

Pe Facebook, cei mai mulți români au sărit în apărarea „contrabandiștilor”, știut fiind faptul că țigările în Marea Britanie au prețuri foarte mari, iar mulți români se alimentează cu produse de contrabandă, mult mai ieftine.

Cine sunt capii rețelei de contrabandă cu țigări în Marea Britanie. Patroni de firme, legături cu fostul ministrul de Interne

Suceava: Microbuz de Marea Britanie, burdușit cu țigări de contrabandă

„Ai probleme la cap omule… daca ei fac contrabanda tu ce faci? Ca pe toate grupurile numai moaca ta de maimuta apare si ce crezi cu postari cu tigari .. nebunule vezi-ti lungul nasului scarba de om”, a comentat cineva la postare.

Unii sunt chiar adepții violenței: „Șobolan de apa da tu ce faci de te-ar prinde lumea sa îți dea vreo doua trei capace”.

„O jigodie ordinară, nu aveai altă treabă decât să filmezi”, se arată în alt comentariu.

Cele mai multe comentarii conțin un limbaj imposibil de reprodus aici.

Cel care a făcut postarea este făcut trădător

Unii îl acuză pe cel care a postat că a vrut doar să strice afacerea altora pentru a-și vinde el marfa: „Care e problema ta de fapt???Te temi ca nu iti mai cumpara lumea tie tigarile de contrabanda pe care le vinzi?”

„Daca nu ne tradam unii pe altii nu ne simtim bine. Bravo mai! Chiar esti smecher ca ai facut asta. E plin de magazine de pakistanezi care fac asa ceva. Ce e ceva asa de nou? ”, a comentat un alt internaut.

Sunt și unii care vor să treacă direct la fapte: „am dat de el cine vrea sa îi facem o vizită, suntem doi deja”.

Cel care ar fi filmat vânzarea de țigări de contrabandă se apără, spunând că patroana de la Stejarul ar fi amenințat alți patroni de magazine: „Patroana acestui magazin a amenintat alte magazine cu spargeri… deoarece celelalte magazine refuzau sa vanda si ei tigari de contrabanda…”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 18 In medie: 3.4]

brexitul o catastrofă

Brexitul a fost o catastrofă pentru Marea Britanie, spune un comisar european

criza aprovizionării

Criza aprovizionării s-ar putea extinde în 2022. Marea Britanie rămâne fără spații de stocare