in

Incredibil ce a ajuns să facă eroul din Londra, decorat de Regină. Președintele PSD Iași: „Eroule Galactic, cu ce te ocupi?”


În 12 iunie, la ștrandul municipal din Iași s-a înecat un tânăr student, după un concurs prostesc. Împreună cu prietenii săi ar fi încercat să-și țină cât mai mult respiraţia sub apă. Toţi cei care erau cu el, au ieşit la suprafaţă. El nu a mai ieșit. Singurul salvamar angajat al ştrandului nu a reușit să facă nimic.

VIDEO – Eroul de la London Bridge rupe un steag PSD la mitingul de la Iași

Cu această ocazie însă s-a aflat că „eroul cu făcăleț” din Londra, cel care a aruncat după teroriști cu lăzi de pâine și a fost decorat de Regină pentru curaj, cel care a devenit cetățean de onoare al Iașului, cel care a cerut un loc de muncă de la Ambasada României din Londra și nu a primit nimic, pe nume Florin Morariu, are în sfârșit un loc de muncă. El este administratorul ștrandului Municipal din Iași, unde s-a înecat tânărul student.

Potrivit bzi.ro, preşedintele PSD Iaşi, Marius Ostaficiuc i-a adresat pe Facebook o întrebare în legătură cu tragedia produsăla ştrandul municipal.

”Dacă aş fi jurnalist, m-aş întreba cu ce se mai ocupă eroul galactic Florin Morariu, făcut de Mihai Chirica, anul trecut, la pachet, şi cetăţean de onoare, şi supervisor din partea directorului, responsabil “cu tot şi toate ” la Ştrandul Municipal. Asta apropos de tragedia de ieri…” se arată în postarea publicată de Marius Ostaficiuc pe Facebook.

Brutarul erou de la London Bridge, decorat de Regina Marii Britanii. Florin Morariu a devenit și cetățean de onoare al municipiului Iași
De ce se află Gabriela Firea și Florentin Pandele la Londra: „Nu suntem în concediu!”

Românii, printre cei mai căutați infractori din Marea Britanie. Aproape 2.000 de mandate de arestare trimise de țări UE