in

Interlop român, căutat în toată Europa, arestat în Watford

Interlop român, căutat în toată Europa, arestat în Watford

Florin Ghinea, zis ”Ghenosu”, de 43 ani, unul dintre cei mai căutați infractori din Europa a fost arestat marți, 13 august 2018 în timp ce ieșea de la o sală de sport din Watford.

Ghenosu” este acuzat de mai multe infracțiuni: constituirea de grup internațional oranizat, în scopul comiterii unei infracțiuni de proxenetism, lipsie de libertat, șantaj, omor calificat și spălare de bani. Conform autorităților, în perioada 2015 – 2017, sub coordonarea lui Ginea, membrii grupării infracționale au determinat mai multe persoane de sex feminin să practice prostituție în Irlanda, Finlana și Dubai. De asemenea, există acuzații de lipsire de libertate și șantaj a unor persoane considerate rivale membrilor grupării, precum și conspirație la crimă.

”Most Wanted”, Florin Ghinea
Tom Dowdall, directorul adjunct al agenției naționale împotriva criminalității (National Crime Agency)  a declarat: ”Ghinea a fost căutat de autoritățile române pentru unele infracțiuni extrem de grave, inclusiv traficul de persoane și crimă, și a fost considerat, pe bună dreptate, una dintre cele mai căutate persoane din Europa”.

Miercuri, 15 august, Ghenosu a apărut în curte, la Westminster Magistrates’ Court, în vederea extrădării. O nouă înfățișare va avea loc, în același loc, pe 25 septembrie.

Suspect român arestat în legătură cu uciderea interlopului Șerbu din Ilford. Cum a ajuns pe mâna poliției

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Vreau să îmi fac publică povestea!

Prima casă în România pentru cei din Diaspora