in

Întrebare pentru Consulatul din Londra: „Pot sa plec in romania cu puletinu expirati?”. Ce răspuns a primit adresantul…

Un cetățean român din Marea Britanie a adresat o întrebare pe pagina de Facebook a Secției consulare a României în Regatul Unit al Marii Britanii. Numai că felul în care a scris-o i-a făcut pe funcționarii consulatului să îi răspundă într-un mod hilar.

Întrebarea era legată de condițiile privind întoarcerea în România în cazul în care ai actul de identitate expirat. Însă mesajul era scris atât de agramat încât putea fi înțeles cu greu.

Ai documentele de identitate expirate? Consulatul României îți va elibera un Titlu de Călătorie valabil pentru a aplica pentru Settled Status

„O intrebare ieu sut in UK si am rezidenta si misa expirati puletinu pot sa plec in romania cu puletinu expirati cu rezidenta valabila???”, este mesajul românului, in original.

La o asemenea întrebare, cei de la consulat au răspuns puțin ironic: „Cu puletinul expirati nu se poate. Este nevoie sa solicitati un Titlu de calatorie”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 4.8]

Ministrul Sănătății din Marea Britanie confirmă: „Lucrăm pentru eliminarea carantinei în cazul celor vaccinați”

Unii se așteaptă ca România să fie trecută pe lista verde a Marii Britanii. Ce răspuns le dă Boris Johnson celor care fac speculații