in

La numai 22 de ani, acest român este milionar în Marea Britanie. „Singurul care poate să ne oprească este Dumnezeu”

Un tânăr român de numai 22 de ani din Iași a ajuns milionar în Marea Britanie în doar 4 ani, unde conduce patru companii de succes.

Beniamin Moisa a plecat din comuna Erbiceni, județul Iași, în urmă cu aproximativ patru ani, iar acum conduce afaceri de milioane de lire sterline.

Beniamin are 22 de ani, iar imediat după ce a terminat liceul și a luat bacalaureatul, a plecat din țară la fratele său mai mare, care avea o afacere în Londra. După ce a ajuns a reușit să dezvolte foarte mult compania fratelui său, iar acum au împreună patru companii de succes, estimate la o valoare de 4.2 milioane de lire.

Are patru firme de construcție

„Am început cu proiecte mici, iar mai apoi profiturile au început să se dubleze de la lună la lună. Activele firmei, mașini, case, bani din conturi, totul este 4.2 milioane de lire. Imaginați-vă că în fiecare lună plătesc salarii de 250.000-300.000 de lire angajaților. Am peste 70 de angajați self employed (liber profesionist) și alte șapte persoane angajate în office, cu tot cu noi. Antreprenoriatul se trage cumva din familie, tata are și el o firmă de construcții în România, din 2007, numai că nu prea a dezvoltat-o el acolo.

Compania poartă același nume, «Civcons», iar înainte de asta a avut o tâmplărie. De fapt, de acolo a început totul, nu a mai mers cu tâmplăria și a deschis firma de construcții. Și de la bunicul nostru am învățat foarte multe, pentru că ne lua cu el la întâlniri cu oameni de afaceri importanți și îmi spunea «taci și ascultă și învață, că astea nu le înveți la școală». Nu prea ne convenea nouă atunci, dar acum ne folosește tot ce am învățat, dar am adaptat la stilul de aici”, a declarat Beniamin Moisă, fondator CIVCONS Grup.

Țară prosperă! Marea Britanie s-a umplut de MILIONARI

„Facem tot ce ține de construcții, mai exact, facem totul de la zero, de la inginerie, mentenanță, tot până când totul este finisat. În total dețin patru companii, împreună cu cei doi frații ai mei, Dorin și Tudor, ambii au roluri foarte importate în companie, dar eu sunt cel care se ocupă de contracte, eu sunt cel care aduce toții banii în companie. Avem deschis și în Viena un mic office și urmează să ne extindem acolo și în Germania în următoarele 12 luni. În Iași, construim acum Moisa’s Residence, care conține 40 de case inteligente, cu două drumuri private, o clădire de offices, un service auto, două parcuri, o spălătorie și o biserică, în valoare de 2.4 milioane de lire”, a precizat Beniamin Moisă.


Primii bani i-a câștigat dând cursuri de chitară

Milionarul din Iași și-a câștigat primii bani din cursuri de chitară, pe care le oferea altor copii. Câștiga 3 lei pe oră, iar acum face milioane de lire. Beniamin a povestit că succesul nu înseamnă bani.

„Primii mei bani i-am câștigat la vârsta de 13 ani din cursurile de chitară pe care le ofeream altor copii din Iași. Îmi plăcea să cânt la chitară, iar fratele meu mi-a făcut una cadou. Câștigam 3 lei pe oră. Încă țin legătura cu acei copii și ei mai cântă la chitară și sunt foarte mândru de asta. Am învățat ceva, investițiile în oameni, pe care le-am făcut, alea sunt cele mai bune investiții din viața mea.

Succesul nu înseamnă bani, pentru că mulți cred că dacă ai un milion, două, trei de lire, sunt bani mulți, dar nu-s, pentru că poți într-o lună sau două să nu-i mai ai. Succesul înseamnă relații, un nume bun, demnitate în societate și să îți protejezi familia. Asta e succesul pentru mine, familia înseamnă succes pentru mine. Am zis că singurul care poate să ne oprească din elanul acesta în afaceri și în tot ce vrem să extindem pe toată planeta este Dumnezeu. Dacă El zice stop în secunda asta, renunț la tot, El este singurul care mă poate opri”, a spus milionarul român din Anglia.


La numai 22 de ani, acest român este milionar în Marea Britanie. „Singurul care poate să ne oprească este Dumnezeu”

(Mircea MAER, London Office)

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 20 In medie: 3.6]

Cei mai tineri bunici din Marea Britanie au 33 și 35 de ani

Cei mai tineri bunici din Marea Britanie au 33 și 35 de ani

Criza combustibilului în UK: Doar 27 de șoferi din UE au aplicat pentru vize de muncă

Criza combustibilului în UK: Doar 27 de șoferi din UE au aplicat pentru vize de muncă