in

Curge cu demisii la PNL Marea Britanie: „Chiar dacă suntem în diaspora, cooperativa încă lucrează ”Alexandru Marius Ostafe și-a dat demisia din funcția de președinte PNL Marea Britanie, dar și din partid, la mai puțin de un an de la alegerea sa. Președintele PNL Londra susține, la rândul lui, că își va da demisia.

Fostul lider al liberalilor din UK ne-a spus că a hotărât să renunțe la conducerea acestei organizații din cauza mai multor probleme, legate mai ales  de conducerea partidului de la București.

„Am decis să îmi dau demisia din toate funcțiile și din partid, din cauză că nu se ține cont de doctrina liberală, nu se ține cont de statut”, a declarat Ostafe pentru Ziarul Românesc.

„Sunt șapte contestații la București care nu s-au rezolvat în 250 de zile”, a mai spus el.

„Apoi, Organizația Diaspora are peste 10 filiale în diferite țări, dintre care cele mai mari, Spania și Italia, au câte doi președinți”, a mai declarat Ostafe cu privire la situația din PNL Diaspora.

El a mai spus că doi dintre colegii lui din Marea Britanie și-au depus, de asemenea, demisia, și că vor urma mai mulți această cale.

Și alți liberali au reclamat situația, unul dintre ei, Crina Dobre, a scris despre cumetriile din interiorul organizațiilor.

„Astăzi a demisionat Alex din PNL. Prietenul meu. Vicepreşedinte PNL Diaspora, preşedinte PNL Anglia. Am devenit prieteni după ce am renuntat eu la funcția politică din cauza cumetriilor şi-a managementului interesat, slab”, a scris Crina Dobre pe pagina ei de Facebook.

„Nu veți putea face politică numai cu cărătorii de genți. E imposibil, sunt necesare mințile ascuțite. Chiar dacă-s greu de controlat şi de stăpânit”, le-a transmis ea celor de la București.

Cezar Garabețeanu, președintele Partidului Național Liberal filiala Londra, a anunțat că va pleca și el, în curând din funcție.

„…Chiar dacă suntem în diaspora, cooperativa încă lucrează prin minciuni, vise, posturi prin parlament, numai ca să dezbine ceea ce noi un grup de oameni din UK încercăm sa îmbinăm. Deci eu unul nu îl condamn, iar eu, subsemnatul voi fi următorul care își va da demisia din funcția de președinte PNL Londra. De ce? Că nu ai cu cine… Să stau să îmi consum nervii și timpul după o perioada de 17 ani în care locuiesc în UK pentru a le face niște jocuri murdare și de fațadă, în nici un caz”, a spus Garabețeanu.

Senatorul PNL Badea, despre atacul împotriva sa: „Nu răspund la scrisori nesemnate”

Scandal în PNL Diaspora. Senatorul Viorel Badea, acuzat că pesedizează partidul. I se cere demisia
Londra. O mașină a intrat în mulțime, în Covent Garden. Mai mulți răniți

Infractor român prins înainte să fugă din Marea Britanie. Va fi expulzat după ispășirea pedepsei