in

Liverpool. Compania românească BOK Construction, distinsă de comunitatea antreprenorilor din Marea BritanieCompania românească de construcții BOK Construction, cu sediul la Londra, fondată și condusă de Constantin Boca, a fost remarcată de către liderii comunității antreprenoriale din Marea Britanie, se arată într-un comunicat de presă trimis de companie redacției Ziarul Românesc.

Astfel, BOK Construction a fost distinsă pe 26 aprilie cu premiul Best Service Based, în cadrul galei Business Excellence Forum & Awards 2018.

La evenimentul care s-a desfășurat la Liverpool au participat manageri ale celor mai performante companii britanice, personalități din spațiul economic și academic și oficialități locale.


Au fost acordate 15 premii ce au avut drept criterii competența, standardele fiecărei organizații, realizările, dar și cultura organizațională, etica în afaceri și viziunea echipei de management.

„Prin angajarea și pregătirea persoanelor cu o pasiune pentru excelență, am adunat o echipă de oameni muncitori, talentați și loiali, care se mândresc cu munca lor și continuă să crească în capacitatea lor de a oferi. Sunt oameni cu un caracter frumos, de care sunt mândru, care au valori, pasiune, respect faţă de echipă, clienţii şi partenerii noştri şi dorinţa deplină de a face o diferență! Fiecare membru al echipei înțelege importanța asigurării calității, profesionalismului și discreției în fiecare etapă a dezvoltării proiectului. Mai presus însă de toate, tot ce facem, atât eu cât și echipa mea, facem din inimă și cu simț al responsabilității. Immaculate Construction este motto-ul nostru și lucrăm să-l aplicăm în toate proiectele”, a declarat Constantin Boca, fondatorul BOK Construction.

Înființată în anul 2007, cu capital 100% românesc, BOK Construction a trecut printr-un proces de restructurare masivă în 2016.

Cu o cifră de afaceri de peste 12 milioane de lire sterline, compania are o listă impresionantă de lucrări executate la cele mai înalte standarde, livrate eficient și competitiv.

Printre beneficiari se numără: Barclays Bank, Bank of China, Capital One, PWC, Aviva, Royal Mail, Ernst&Young, Rolls Royce, Deutsche Bank, the Shard, Oxford University, Universal Music Group, University of Arts London etc.

Echipa numără în prezent peste 300 de persoane (75% români), toate selectate pentru experiența, atitudinea și abilitățile lor, nu doar talentul fiind recunoscut ci și dorința de excela în domeniul de activitate.

Pentru mai multe informații:

[email protected]

https://bokconstruction.co.uk/

Serbare de Crăciun la Ziarul Românesc. Moș Crăciun a venit cu sacul plin și în 2017

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

1 Mai la Mamaia. Turist englez sub influența drogurilor refuză internarea

ANAF: Nedeclararea domiciliului fiscal în afara țării se SANCȚIONEAZĂ