in

Londra: Actorul Dragoș Moștenescu, nevoit să se reprofileze din cauza pandemiei. „Nu ne lăsăm, nu stau și sperăm la un 2021 mai bun”

Actorul Dragoș Moștenescu locuiește deja de trei ani în Londra, alături de familie, unde a sperat că își va putea realiza visurile mai repede decât în România. Aici a pornit noi proiecte, dar pandemia i-a schimbat planurile.

La Londra, Dragoș Moștenescu, alias Costel din serialul „La Bloc”, a avut câteva spectacole de stand-up comedy și chiar un serial pe Youtube, dar, odată cu restricțiile din cauza pandemiei de COVID-19, lucrurile s-au schimbat.

Din cauză că nu mai poate face spectacole în cluburi, actorul a fost nevoit să se reorienteze pentru a nu intra într-un impas financiar. Acum, actorul predă muzică și actorie, și ia parte la o emisiune de Crăciun difuzată de un post de radio din UK.

Dragoș Moștenescu a luat-o de la ZERO în Anglia. Cu ce se ocupă acum îndrăgitul actor din sitcomul românesc „La Bloc”

„În perioada aceasta de pauză în ceea ce privește show-urile live predau muzică, actorie. Mai fac cursuri și pentru profesori de mate, engleză, fizică, pentru că mă pricep și la asta. Dar în principal, predau teorie muzicală, pian și actorie pentru copii și adulți. Acum pun un musical scris de mine pentru copiii între 12 și 14 ani. Am intrat și în studio și am făcut două colinde. Nu ne lăsăm, nu stau și sperăm la un 2021 mai bun. Chiar ieri am trimis la două posturi de radio private din UK și le-a plăcut”, a declarat Dragoș Moștenescu.

„Uneori, e mai greu să-i faci pe români să râdă. S-ar putea să fie mai pretențioși. Englezii nu că nu sunt și ei, dar ei sunt atât de familiarizați cu foarte multe variante de comedie și umor, încât…Aici e un lucru interesant. Aici, lumea când vine la spectacol, și-a luat o bere și vine cu sufletul deschis să se distreze, iar dacă tu ești măcar suficient de bun, nu extraordinar, ei te apreciază. Am avut spectacole în România și am văzut oameni pe care parcă i-a trimis cineva acolo.

E o intenție de a mea să readuc un „La Bloc” aici, dar un fel de universul prieteniei. Eu am luat tipicul lor de a împărți o casă, căci ei așa obișnuiesc aici, și l-am dezvoltat pe direcția prieteniei unei familii similare cu cea a lui Nelu și Costel. Ca serialul să fie foarte actual, ei se lovesc de această perioadă în care nu e de muncă, în care a trebuit să rămână acasă, cu copiii și familia”, a declarat actorul în emisiunea „La Măruță” de la ProTV.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Boris Johnson nu schimbă regulile de Crăciun dar îi îndeamnă pe oameni să nu călătorească și să evite înnoptările

O fetiță din Londra a fost ucisă de POLUARE. Decizie istorică a justiției britanice