in

Londra. Româncă, în direct la radio LBC : „Trebuie controlată imigrația în Marea Britanie”

O româncă a intervenit în direct într-o emisiune radiofonică la radio LBS, din Londra, spunând că Marea Britanie ar trebui să controleze imigrația și să împiedice oamenii să vină aici să „să ceară beneficii”.

Emisiunea se referea la faptul că premierul intenționează să elimine bariera salarială de 30.000 de lire sterline pentru imigranții care vin în Mare Britanie și să treacă la un sistem pe puncte, asemănător celui australian.

„Nu toți imigranții sunt o influență proastă pentru economia Marii Britanii”, a declarat românca Dana, care lucrează ca traducătoare pentru NHS.

„Eu nu am cerut niciodată beneficii, plătesc impozite și cred că unii imigranți aduc plusvaloare”, a mai spus ea.

„Trebuie controlat la un moment dat pentru că trebuie să ai un echilibru cu cât se adaugă și cu cât cheltuiește, în ceea ce privește beneficiile, dar nu este rău în general”, a spus românca.

Ea a fost întrebată cum s-a simțit în legătură cu atitudinea față de imigrație și tratamentul general, iar Dana a spus că a fost un „rollercoaster”.

Dana a spus că a trăit jumătate din viață în Marea Britanie și din când în când a experimentat rasismul, dar, a spune ea, își plătește impozitele și aceasta este casa ei.

Dana a mai fost întrebată ce le-ar spune oamenilor care vor mai puțini imigranți în Marea Britanie.

„Sunt complet de acord, dacă nu aduc nimic în economie. Trebuie controlat la un moment dat, deoarece prea mult nu este bine, nici prea puțin nu este bine, deci trebuie să fie un echilibru”, a spus Dana.

Traficul de imigranți în Marea Britanie, la cote înalte. Trei români, printre cei condamnați în 2019
Acordul pentru Brexit, validat definitiv de Parlamentul Britanic

Avertizare meteorologică pentru Regatul Unit: Zăpadă de 22 de centimetri și vânturi sălbatice