in

Medic britanic strânge ajutoare pentru un spital din RomâniaUn psihiatru din Whitby (North Yorkshire) face apel către toţi cei care pot da o mâna de ajutor la strângerea de ajutoare pentru pacienţii unui spital din România.

Nicola Taylor, medic NHS, îşi doreşte că pacienţii spitalului de boli mintale din România să aibă, măcar de Crăciun, minimul necesar. Majoritatea nu au venituri şi nici lucruri personale, iar Nicola vrea să le ofere câte o cutie cu minimul necesar pentru igiena personală.

“O cutie cu lucrurile esenţiale, cum ar fi o pastă de dinţi, un săpun, ar face o diferenţă mare in vietile lor” a spus Nicola.

Oricine îşi doreşte să ajute este încurajat să trimită o cutie care poate conţine: pastă de dinţi, periuţă de dinţi, lenjerie intimă, prosoape, şampon, săpun. O donaţie de £2 ataşată fiecărei cutii este binevenită pentru că ar ajuta la plata taxelor de transport.

Donaţiile pot fi făcute în persoană la The Anchorage – 11 Byland Road din Whitby sau pentru mai multe detalii puteţi suna la (01947) 820294 (Nicola)

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Diplomat rus a accidentat o tânără româncă

2,49 miliarde euro au trimis românii din străinătate acasă în primele opt luni ale anului