in

MEGA-PETRECERE, MEGA-INAUGURARE! Cerbul Carpatin deschide cel mai mare local românesc din Londra

Gilbert (Constantin Șerbu), fondatorul Restaurantului Cerbul Carpatin, alături de prietenul și partenerul său de afaceri, George Tudor, vă invită pe 4 iunie la MEGA-PETRECEREA de inaugurare a celei mai noi săli, de 500 de locuri, a celebrului Restaurant Cerbul Carpatin din Watford.

Veți avea ocazia să vă distrați românește, alături de tarafuri și soliști de muzică populară, ușoară și de petrecere.

Sala se află la o aruncătură de băț de Cerbul Carpatin. Adresa noului local este 1st & 2nd Floor, Gade House, 38-42 The Parade, High Street, Watford. 

„Am constatat că, de vineri și până duminică, restaurantul este plin, iar mulți dintre prietenii noștri nu au cum să se bucure alături de noi, la Cerbul Carpatin, din cauza lipsei de spațiu”, ne-a spus Gilbert.

„Am văzut această sală și ne-a plăcut enorm, am discutat cu proprietarul The Langley Banqueting & Conference Suite, Rajan Gudka, iar acesta a fost bucuros să semnăm o colaborare. Bineînțeles că asta s-a întâmplat după ce a văzut petrecerile organizate de noi la Cerbul Carpatin. Comunitatea românească din nordul Londrei este în creștere și suntem siguri că atunci când vor auzi despre noul restaurant mulți români îi vor călca pragul”, a mai spus Gilbert.

„Deocamdată, acolo vom avea deschis doar în week-end, însă, în funcție de ceea ce își doresc clienții, vom deschide și în alte zile ale săptămânii”, a anunțat el.

Astfel, începând din 4 iunie, sunteți invitați să petreceți românește, cu muzică și dans, cu mâncare ca la mama acasă, alături de interpreți și tarafuri din România. Nu vor lipsi ciorba de burtă, tochitura moldovenească, pomana porcului și celebrele platouri de doi metri „a la Gilbert”.

Pe viitor, Gilbert și George Tudor vor să organizeze la The Langley concerte de muzică populară și ușoară, festivaluri folclorice, evenimente la care să participe cât mai mulți români din comunitatea noastră.

„Am discutat deja cu ansamblul Bucovina, să organizăm un festival, mai suntem în discuții și cu alți interpreți cunoscuți din România, atât de muzică populară, cât și de muzică de petrecere, însă prefer ca deocamdată să păstrez secretul. Vă asigur că surprizele vor fi mari”, a mai spus Gilbert.

 

Noua locație a Cerbului Carpatin dispune, pe lângă sala de 500 de locuri, și de una de 1.200 de locuri, dar și de parcare pentru clienți. Spațiul generos va putea găzdui și evenimente din viața românilor din comunitate, precum botezuri, nunți, aniversări sau zile onomastice.

„Românilor le place să se distreze, să danseze, iar în Londra cele mai multe restaurante nu au spațiu care să permită așa ceva. La noua sală pe care o inaugurăm sâmbătă nu mai sunt probleme, pentru că ringul de dans este perfect pentru horele noastre”, a mai spus proprietarul de la Cerbul Carpatin.

Și încă o veste bună. Localul are autorizație pentru găzduirea de cununii civile, deci, cei care doresc să se căsătorească o pot face, cu stil, direct în noua sală a Cerbului Carpatin.

Nu uitați, sâmbătă, de la ora 17.00, Cerbul Carpatin vă așteaptă la MEGA-INAUGURAREA de la The Langley!

 

The Langley Banqueting & Conference Suite 1st & 2nd Floor, Gade House, 38-42 The Parade, High Street, Watford. Rezervări la numerele de telefon: 07405 095 603, 07887 825 747, 07710 798 509.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Fiscul a pus ochii pe românii din diaspora. Vezi dacă trebuie să plătești impozite în România

Membră a Statului Islamic amenință pe Twitter: „Nu m-aș duce în centrul Londrei în iunie!”