in

Mesaj din Londra pentru românii de acasă: „Mi-e dor să fiu român simplu. Să mănânc pufuleți cu ceai”


Dinu Şovea a devenit cunoscut printre internauți datorită mesajelor ironice pe care le postează.

De curând, românul a transmis un mesaj în stilul său caracteristic, pentru cei din România. Şovea i-a ironizat pe aceștia, spunând că ar vrea să mai fie la nivelul lui, dar din păcate nu se mai poate pentru că a ajuns… milionar.„VORBESC ÎN NUMELE DIASPOREI!
Da! Sunt un român realizat. În străinătate am reușit să fac și să dreg. Totuși… Mi-e dor de viața pe care o duceam. Mi-e dor de parizerul cu pâine și muștar. Mi-e dor să stau ore în stația de autobuz și să mă înghesui cu ceilalți în autobuz. Mi-e dor să mănânc pufuleți cu ceai

Mi-e dor să zâmbesc și să mă bucur la cele mai neînsemnate lucruri și o data cu zâmbetul meu să zâmbească mămăligă ce o aveam printre dinți. Cu alte cuvinte mi-e dor să fiu român simplu la fel ca voi. M-am săturat de opulență și să fiu invidiat doar pentru că sunt extrem de bogat.

Nu mai vreau viață de lux și lucruri fine. Vreau să fiu un român de rând și să mă chinui de pe o zi pe alta. Vreau să simt că trăiesc. Patrie mamă, primește-ți fiii rătăcitori înapoi”, a scris Dinu Şovea pe Facebook.
Pasiunea pentru ciclism îl poate costa 100.000 de lire sterline. Ce a făcut un biciclist din Londra ca să datoreze o asemenea sumă

Campionatul European U21: România învinge Anglia după un meci de infarct. Atmosferă incendiară în tribune