in

O noua rută aeriană între România și Marea Britanie

Wizz Air a anunțat deschiderea unei noi rute aeriene de la București către Birmingham. Zborurile vor începe pe 22 mai 2016 și vor fi operate de două ori pe săptămână, miercurea și duminica, scrie dailybusiness.ro.

Cu acest nou serviciu, Wizz oferă acum din București 39 de rute către 14 țări. Biletele pe noua rută către Marea Britanie vor fi puse în vânzare începând de pe 30 septembrie și pot fi rezervate pe wizzair.com, la prețuri începând de la 179 lei.  BUCUREȘTI – BIRMINGHAM:

Zile de operare

Dată de începere

Tarife de la*

miercuri, duminică

22 mai

179 RON

                                                                                     
Tamara Mshvenieradze, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a declarat: “Am adăugat rețelei Wizz Air din București a patra rută către Marea Britanie. Noua rută către Birmingham nu numai că întărește poziția de lider de piață a Wizz în România, dar oferă, totodată, o oportunitate pentru clienții noștri care călătoresc în scopuri de afaceri sau turistice să exploreze West Midlands la tarifele noastre reduse, de la numai 179 lei. De asemenea, tarifele noastre scăzute atrag mai mulți vizitatori în capitala României, impulsionează turismul și consolidează relațiile de afaceri dintre cele două țări.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Sute de locuri de muncă pentru români în Londra. Salarii de peste 2000 de lire sterline pe lună!

Ambasadorul britanic laudă lupta anticorupție: „DNA face o treabă bună”