in

O româncă din Anglia și-a pierdut brațul într-un accident dar nu a renunțat la visul ei. Daniela și-a deschis o afacere în Norwich

O româncă din Anglia și-a pierdut brațul într-un accident dar nu a renunțat la visul ei. Daniela și-a deschis o afacere în Norwich

O româncă din Anglia care și-a pierdut brațul într-un accident și-a deschis o afacere în Norwich. Pe 22 noiembrie 2019, viața Danielei Radu s-a schimbat pentru totdeauna.

În timp ce se afla cu prietenul ei lângă Norwich Showground, un șofer a pierdut controlul și a intrat în mașina lor.

Atât șoferul, Benjamin Gardiner, cât și prietenul Danielei au murit la fața locului. Femeia, în vârstă de 45 de ani, și-a pierdut brațul stâng și a suferit opt ​​operații.

Dar Daniela nu a renunțat niciodată la luptă, iar acum un vis de-o viață i s-a împlinit, scrie eveningnews24.

În ciuda problemelor fizice și emoționale dureroase pe care încă le are, românca a fost hotărâtă să continue și acum sărbătorește deschiderea propriei afaceri în oraș.

Magazinul alimentar autentic romanesc, La Denis – numit după fiul său, Radu Denis, 24 de ani – s-a deschis recent in Dereham Road.

Buzău: Tânără româncă din Marea Britanie își pierde viața într-un accident cumplit în drum spre aeroport

„A fost foarte greu. Este încă greu să mă gândesc. Toată viața mea am făcut muncă fizică. Aveam patru locuri de muncă în momentul accidentului”, spune Daniela.

„Când mi-am pierdut brațul, am avut inima frântă. A fost un coșmar. Am crezut că o să înnebunesc, neputând să fac nimic”, a povestit românca.

„Dar știam că trebuie să fiu puternică pentru fiul meu și Dumnezeu mi-a dat puterea să continui”, a mai spus Daniela.

Daniela Radu: „Nu credeam că voi supraviețui”

Când Daniela Radu s-a mutat din România la Norwich, cu doar câteva luni înainte de accident, a văzut oportunitatea de a deschide un magazin.

Dar planul său a trebuit să aștepte, deoarece a petrecut două luni și jumătate în spital și multe altele recuperându-se atât fizic, cât și psihic.

Și acum urmează terapie fizică, precum și sprijin pentru sănătatea ei mintală.

„Nu credeam că voi supraviețui”, a spus ea. „Sper că povestea mea va da putere altor oameni care s-au aflat în situații similare”, a încheiat Daniela.

Ea spune că în prezent încearcă să-și îmbunătățească limba engleză, astfel încât să poată înființa un grup de sprijin în cadrul comunității pentru persoanele care au fost implicate în accidente sau se luptă cu dizabilități.


…O româncă din Anglia și-a pierdut brațul într-un accident dar nu a renunțat la visul ei. Daniela și-a deschis o afacere în Norwich…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 4.3]

Un mare operator de feriboturi peste Canalul Mânecii și-a suspendat operațiunile. Curse anulate către Calais și Rotterdam

Un mare operator de feriboturi peste Canalul Mânecii și-a suspendat operațiunile. Curse anulate către Calais și Rotterdam

haos pe șosele

Haos pe șosele în Marea Britanie din cauza ceții dense. Temperaturile scad la nivelul întregii țări