in

Părinții balerinei de 17 ani moartă în UK dau în judecată medicii britanici

Părinții balerinei din Cluj care a murit zilele trecute vor să îi dea în judecată pe medicii de la doua spitale din Marea Britanie, precum si serviciul de ambulanță, potrivit stirileprotv.ro.

 

Maria Izabela Santa, de 17 ani, a murit în urmă cu șase luni, la un spital din Marea Britanie. Părinții ei spun acum că fata lor a fost plimbată cu dureri de cap, la patru spitale.

Analizele, care au venit zilele trecute, au dovedit că fata avea un cheag de sânge pe creier, care, nedepistat, a dus la comă și apoi la moartea sa.

Potrivit mai multor ziare din Marea Britanie, medicul legist a spus că acel cheag ar fi putut fi cauzat de anticoncepționale.

Însă, tatăl fetei, Robert Santa, spune că medicii britanici nu au tratat-o cum trebuie pe fată: „Eu am fost personal cu ea, dar ea a intrat singură și am întrebat-o dacă i-au făcut vreun test și a zis: «Mi-au dat doar paracetamol, tati!”

După ce medicii la Middelton Health Centre au trimis-o acasă doar cu o rețetă de paracetamol, situația s-a agravat. În decurs de 10 zile, părinții au revenit cu Izabela de doua ori la spital, însă de fiecare dată au primit același tratament.

Cum fata se simțea tot mai rău, a fost dusă la un alt spital – North Manchester General.

Medicii de acolo au trimis-o acasă, cu o prescripție pentru antibiotice, arată stirileprotv.ro, iar imediat după aceea fata a intrat în comă și a fost trimisă la Royal Manchester Hospital.

“La Manchester North Hospital eu m-am dus cu mașina mea personală. Când am ajuns acolo, am găsit-o într-un salon mic, nu era nimeni lângă ea, era lăsată singură, acolo am găsit-o. Când am ieșit din spital am văzut ca fiica mea își trage piciorul după ea și ne-am întors la medic. Medicul a zis că nu e nicio problema, că e obosită. Ne-a zis că în două zile va fi bine. Am ajuns acasă, i-am zis fetei să se culce că mâine va fi bine și dimineața am găsit-o în comă. L-am crezut pe medic, nici măcar nu am mai apucat să îmi iau rămas bun de la ea”, a povestit tatăl.

 

Răspunsurile medicilor care au tratat-o pe Maria Izabela sunt de-a dreptul halucinante. Ei spun că au tratat-o pe fată pentru dureri de cap, gastrită și infecție la urechi.

Tragedie fără margini. O tânără balerină româncă a murit în Marea Britanie. Avea 17 ani!

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Încă o „petardă” marca Daily Express:„Europenii migrează în masă în Marea Britanie și ne FURĂ locurile de muncă”

Un englez terorizează România. A participat la un jaf ca-n filme la scurt timp după ce a ieșit din pușcărie