in

Poliția Barking and Dagenham vrea să câștige încrederea comunității românești

Poliția din Barking and Dagenham, zonă din estul Londrei unde locuiesc foarte mulți români, a început un program intitulat „The Romanian Community Confidence Project”.Proiectul vine în sprijinul românilor din Barking and Dagenham și este coordonat de Adriana Mandresi, care va lucra direct cu inspectorul șef Sultan Taylor (foto), o persoană cu o vastă experiență în materie de încredere a publicului sau cu inspectorul șef adjunct, Sean Wilson. Astfel, se încearcă îmbunătățirea încrederii comunității românești în poliție.

Inspectorul șef al Poliției Barking and Dagenham, Sultan Taylor,  a dorit să adreseze comunității românești câteva cuvinte cu privire la acest nou program derulat de instituția pe care o conduce:

“Ca și comandant al Poliției din Barking and Dagenham, îmi doresc foarte mult să pot construi o relație cu comunitatea românească prin care să contribui la îmbunătățirea încrederii în poliția locală. Dar, mai important este să implicăm și să angajăm comunitatea noastră pentru a ajuta la rezolvarea problemelor locale, cum ar fi comportamentul anti-social și reducerea numărului de infracțiuni din tot cartierul.

Suntem foarte dornici să lucrăm în parteneriat cu toate comunitățile.

Iată ce fel de inițiative puteți avea: puteți deveni un membru al patrulei de proximitate, adică un voluntar care lucrează cu poliția, iar dacă sunteți o persoană tânără vă puteți alătura ca voluntar în trupele de cadeți ale poliției.

Vreau, de asemenea, să informez comunitatea noastră de est-europeni, cu privire la munca de poliție.  Polițiștii sunt dispuși să își demonstreze angajamentul și capacitatea de a trata în mod echitabil comunitatea românească și să medieze imparțial între interesele ei și cele ale diferitelor comunități din cartier.

În scopul de a-și îndeplini obligațiile ce le revin, de a furniza servicii cu promptitudine, în mod egal și imparțial pentru toți membrii societății, poliția trebuie să fie receptivă la nevoile și la preocupările comunității românești.

Astfel, pentru a afla mai multe despre nevoile și preocupările comunității românești, precum și pentru a avea sprijinul său în prevenirea criminalității, poliția se străduiește să îi câștige încrederea și să stabilească parteneriate cu aceste comunități, bazate pe responsabilitate, respect reciproc și comunicare de la egal la egal.”

Inspectorul șef Taylor dorește ca cititorii Ziarului Românesc să aibă o vară în care să țină seama de prevenirea infracțiunilor, cum ar fi blocarea ușilor și ferestrelor atunci când pleacă de acasă, indiferent dacă merg la piață sau în vacanță.

Pentru sfaturi cu privire la prevenirea infracționalității, vă puteți vizita pagina https://www.police.uk<crime prevention>.

De asemenea, Poliția Barking and Dugenham așteaptă opiniile dumneavoastră cu privire la acest proiect. Orice întrebări le puteți adresa direct coordonatorului, în limba română, la următoarea adresă de email: [email protected].


ATENȚIE! Poliția face raiduri în locuințele românilor. Sunt vizate casele supraaglomerate!

Creștere alarmantă a numărului românilor fără adăpost de pe străzile Londrei. Ce spun autoritățile

Interviu cu comandantul Poliției Metropolitane Brent: „6.000 de infracțiuni au fost atribuite cetățenilor români în ultimul an”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cascadorii pe autostradă. Vezi ce au fost în stare să facă doi șoferi români

UPDATE: Este nevoie de bani pentru repatrierea trupului Denisei Silmen, fata ucisă de logodnicul gelos