in

Povestea emoționantă a româncei care trăia pe străzi, iar acum conduce o galerie de artă în Londra

O tânără din România care trăia pe străzi este acum inclusă în lista celor 100 de femei extraordinare din Londra. Laura Iosifescu locuiește în Barking, unde conduce o galerie de artă și a fost inclusă într-un proiect pe Instagram inițiat de primarul Londrei, Sadiq Khan, pentru promovarea contribuțiilor pe care femeile le aduc orașului.

M-am simțit atât de mândră. Nu mă așteptam. Sunt îndrăgostită de Barking. Îmi place acest cartier”, a declarat Laura.

Femeia conduce galeria Laura I din IceHouse Court, Barking și a fost nominalizată de primarul orașului, Sanchia Alasia, care a ajutat-o să câștige 4.000 de lire sterline la o licitație de artă, în decembrie anul trecut.

Laura a câștigat anul trecut și premiul consiliului, precum și premiu comunitar acordat de Federația Întreprinderilor Mici.

VIDEO – Rasism pe străzile Londrei. Șofer irlandez: „ Român jegos! Maică-ta e o curvă!”

Parlamentar britanic, sub acoperire printre oamenii străzii din Londra. Ce a descoperit este îngrijorător

Zeci de români locuiesc în mașini, pe străzile Londrei: „E mai bine decât în România”

Laura dezvoltă proiecte de artă în cadrul cărora încearcă să aducă împreună oameni de diferite origini.

Încerc să administrez și să fac proiecte care îi ajută pe oameni să se simtă iubiți, doriți, speciali și integrați”, a spus ea.

Ultima expoziție a fost numită „Sunt o femeie și aceasta este moștenirea mea”, care vizează recunoașterea artiștilor moderni.

Laura, care este și artist plastic, a fost unul dintre primii care s-a mutat la IceHouse Court, un set de studiouri susținute de organizație, Bow Arts.

„Îmi place să cred că lucrările mele sunt vii, au suflet. Acest lucru poate fi interpretat doar dacă lucrarea este în afara pânzei”, spune Laura.

Românca a absolvit University of East London cu o diplomă în artă plastică în 2012, însă începuturile sale în Londra au fost de-a dreptul tragice.

Stăteam pe străzi când m-am mutat în Londra. Am experimentat toate provocările pe care vi le puteți imagina cu privire la sărăcie sau violență. Am trecut prin ele și am scăpat cu viață”, a spus Laura.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Marea Britanie. Există șansele unui nou referendum pe tema Brexit

Anglia. Un român de 21 de ani acuzat de viol, găsit NEVINOVAT. Cum și-a demonstrat nevinovăția