in

Previziuni: Unul din patru tineri români vrea să vină în UK

Marea Britanie este principala destinaţie a tinerilor din România care vor să muncească în afara ţării, la sfârşitul lui 2013, o dată cu ridicarea restricţiilor, scrie presa din UK.Daily Mail citează un studiu realizat recent de IRES. Potrivit cercetării, un sfert din populaţia cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani ar opta pentru un job în Marea Britanie, după ce restricţiile de muncă vor fi ridicate.

100.000 de români și bulgari muncesc în Marea Britanie

Studiul, punctează cotidianul britanic, arată că Marea Britanie a depăşit, astfel, Germania în ceea ce priveşte destinaţiile alese de românii care vor să muncească în afara ţării.

Guvernul, scrie Daily Mail, nu a făcut nicio încercare de a estima numărul de romani şi bulgari care vor ajunge în UK începând cu anul viitor, dar premierul David Cameron insistă că cifra nu se va compara cu cel de după extinderea UE din 2004, când 1,1 milioane de polonezi au ajuns în UK.

Cu toate acestea, un sondaj realizat de IRES sugerează că până la 720.000 de oameni s-ar putea îndrepta spre Marea Britanie,atunci când restricţiile privind ocuparea forţei de muncă vor fi ridicate. Astfel, 26 la sută din respondenţi au spus că ar fi “foarte interesaţi” să emigreze, nominalizând Marea Britanie caprimăalegere.

Bercow: est-europenii muncesc mai bine decât britanicii. Farage: „Bercow este o rușine!”

Preşedintele Camerei Comunelor din Marea Britanie, John Bercow, a efectuat recent o vizită la Bucureşti, prilej cu care a declarat că imigranţii est-europeni au mai multe aptitudini şi dau dovadă de mai mult “angajament” faţă de muncă decât britanicii.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Îngrijorați de numărul mare de prostituate din România

Începe împărţirea ţării. Băsescu se opune