in

A început procesul mega-jafului de 60 milioane de euro. Patru români puși sub acuzare

A început procesul mega-jafului de 60 milioane de euro. Spargerea a avut loc pe 13 decembrie 2019, victima fiind Tamara Ecclestone, fiica lui Bernie Ecclestone.

Inițial au fost puși sub acuzare menajera victimei, Mester Maria (47 ani) și fiul acesteia Emil -Bogdan Savastru (29 ani). Ulterior, au mai fost puse sub acuzare încă două persoane: Alexandru Stan, 49 ani și Sorin Marcovici, 52 ani.

Maria Mester

Alexandru Stan este acuzat ca făcând parte dintr-un grup organizat ”sofisticat” ce acționează la nivel internațional. Procurorii susțin că, în perioada 1 – 13 decembrie au fost jefuite 3 case locuite de persoane publice, valoarea pagubei ajungând la 17 milioane de lire.

Următoarele audieri vor avea loc pe 11 septembrie.

Arestați pe aeroport

Maria Mester a fost arestată pe aeroportul Standsted în momentul în care se întorcea din Italia. Purta cercei cu diamante furați din casa Tamarei Ecclestone.

Fiul Mariei Mester, Emil-Bogdan Savastru a fost arestat tot pe aeroport în timp ce aștepta să se îmbarce într-un avion ce zbura spre Japonia. Avea cu el o geantă Louis Vuitton ce aparținea victimei.


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Marea Britanie a intrat în RECESIUNE

Marea Britanie a intrat în RECESIUNE. Coronavirus a declanșat o scădere economică record.

Marea Britanie este OFICIAL în RECESIUNE. Economia britanică se clatină pentru prima dată în 11 ani