in

“Interzis accesul est-europenilor”

Proprietarul unui lac de pescuit din Marea Britanie este cercetat de poliţie după ce a afişat mai multe pancarte cu mesajul “No Eastern Europeans” (“Interzis accesul est-europenilor”), se arată pe site-ul BBC.Eddie Whitehead, proprietarul lacului de pescuit Dog Lane Fishery din Napton-on-the-Hill, comitatul Warwickshire, a declarat că a decis să pună cele 3 pancarte după ce din lac a fost furat crap în valoare de 10.000 de lire.

Britanicul a declarat pentru BBC că, în opinia sa, peştele a fost furat de est-europenii care vizitează lacul înainte de închidere şi a pus pancarta pentru a-şi proteja bunurile.
Eddie Whitehead a mai explicat că cei care vin să pescuiască în lacul sau eliberează peştele pe care îl prind, precizând că în ultima vreme vin din ce în ce mai mulţi est-europeni care prind peştele şi îl păstrează pentru mâncare.

Poliţia a precizat că a deschis o anchetă după ce că a primit plângeri în care semnul era catalogat drept “rasist”. Pancartele au fost îndepărtate şi proprietarul a spus că nu intenţionează să le monteze înapoi.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cu lirele sub fusta

Standul României de la London Book Fair luat cu asalt de public