in

Râsul nu are granițe. Festivalul Est European de Comedie vine la LondraComunicat de presă. Luna aceasa Londra este gazda primului festival Est European de Comedie. El își deschide porțile pe 21 Februarie și va găzdui comedianți din 15 țări pe o durată de pe 5 zile.

O treime din show-uri vor fi în în limba Engleză, în timp ce restul vor fi în limbi precum română, croată, maghiară, rusă, turcă, sârbă, estoniană, poloneză și slovacă.

Radu Isac, directorul și fondatorul festivalului ne-a spus: «De câțiva ani facem o seară de comedie numită “The Romanians Are Coming” pentru comunitatea din Londra. Când am încercat să extindem seara la un format Est European ne-am dat seama că este prea multă comedie ca să poată fi inclusă în câteva ore. N-am avut de ales, a trebuit să începem un festival».

Festivalul va aduce pe scenă unele din cele mai mari nume și veterani ai circuitelor de comedie din Est-ul Europei precum  Tin Vodopivec din Slovenia, Igor Meerson din Rusia, Tomas Hudak din Slovaciia și Karol Kopiec din Polonia. Lor li se vor alătura Doru Ivanov din România, Harri Soinila din Finlanda, Nagy Kitti din Ungaria, și unii din cei mai buni comedianți imigranți care performează pe circuitul din UK Victor Pătrășcan, Dimitri Bakanov, Saban Kazim, Olga Koch, Steve Hili și Radu Isac.

Țările reprezentate în acest an sunt: Bosnia, Croația, Estonia, Finlanda, Letonia, Malta, Moldova, Polonia, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Turcia și Ungaria.

Pentru programul complet puteți vizita pagina festivalului.

Comediantul Radu Isac: „Toată lumea râde de Guță, dar să faci o glumă despre Nadia e mai greu”

Galerie foto – Cel mai mare eveniment pentru românii din diaspora. Delia la Indigo O2 Arena: „M-am simțit fantastic”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

O nouă isterie on-line, periculoasă pentru copiii din Marea Britanie. „24 Hour Challenge” pune pe jar poliția britanică

Leeds, Marea Britanie. Ce trebuie să faci dacă te rănești sau te îmbolnăvești. Poți evita aglomerația de la Urgență dacă te informezi din timp