in

Replică la afirmațiile ministrului Rus: Băi golanule, ne-am luat lumea-n cap ca să scăpăm de specimene ca tine!Tommy Tomescu, președintele Partidului Europenilor, din Marea Britanie, îi transmite lui Ioan Rus, ministrul care a spus că românii plecați în străinătate lasă acasă „copii golani” și „neveste curve”, că a jignit în mod intenționat românii, iar ei nu vor uita asta.

„Replică pentru Ioan Rus

Băi golanule pus de Ponta să ocupi funcţia de ministru al transporturilor, nu ai nici un drept să generalizezi şi să consideri că ce se întâmplă în propria ta familie se întâmplă în toate famillile românilor care şi-au luat lumea în cap ca să scape de specimene ca tine.

Sunteţi încolţiţi şi aţi ales să loviţi în cei care nu se pot apăra în mod adecvat, pentru că le-aţi luat dreptul de vot. Ai jignit în mod intenţionat români exilaţi economic, pentru a distrage atenţia de la şeful grupului infracţional din PSD şi pentru asta nu te vom uita.

Niciun român din diaspora nu va uita să îşi sune rudele din ţară şi să le spună cum să voteze la viitoarele alegeri parlamentare.

Tommy Tomescu, Partidul Europenilor”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Rus nu demisionează și o întoarce ca la Cluj: «O formulare nefericită, vreau să vă ofer locuri de muncă în țară »

Asistență juridică gratuită pentru cei care vor să îl dea în judecată pe Ioan Rus